Szerintetek melyik a top5 legidegesítőbb játék, amivel valaha játszottatok?
Figyelt kérdés
Írhattok nyugodtan sztorikat is, nálam az első helyen a sakk áll bár ez annyira már nem is játék. Azt mondja, hogy eddig egy, kettő, három laptopot vágtam tönkre miatta, szétvertem a szobát és majdnem idegsokkot kaptam és meghalltam. :)2019. szept. 16. 19:55
11/12 anonim válasza:
Az összes számítógépes játék idegesítő. Nem is játszom soha semelyikkel. Egyszer sok éve akartam sakkozni egy géppel, de olyan lassú volt, hogy meguntam a várakozást, és kikapcsoltam. Ez volt az egyetlen alkalom, hogy játszani próbáltam géppel. Sokkal hasznosabb dolgokkal is el lehet tölteni az időt.
Valódi játékokkal, kártyával, sakkal - élő személyekkel - szoktam játszani.
Pénzben soha, de ha olyan a társaság és vetkőzés a tét, na azt érje utol egy számítógépes játék.
12/12 anonim válasza:
Cod mobile a falba baszkodom a fejem miatta es fojtogatom magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!