Szerintetek melyik a top5 legidegesítőbb játék, amivel valaha játszottatok?
Remnant - From the ashes; coopra van tervezve, de egyedül is játszható. Viszont coopban túl könnyű, egyedül pedig nagyon frusztráló és unalmas, a sztori is gagyi.
Mortal Kombat 11 - Multi tele laggerekkel és spammerekkel, ezt egy kontrollerem bánta (pedig nem vall rám egyáltalán)
Darkest Dungeon - Ez a jó értelemben idegesítő, a játék rng-re épül, úgyhogy egy pillanat alatt rosszra fordulhatnak a dolgok. A dolgod, hogy a legrosszabb helyzetekből is megpróbáld kihozni a legjobbat.
Witcher 1-ben a törppóker. Számítógépnek mindig full sora van vagy dupla párja, én örülhetek ha egy párt kapok, 10 esetből 9-szer kikapsz
GTA Vice City-t imádtam de azt a fаszt aki a Driver missziót kitalálta bele, azt kalapáccsal kéne pofán vágni és utána cementet önteni a gyomrába
Hotline Miami - megoszlik a játékról a vélemény, van aki imádja, van aki szerint borzalmas, én csak simán frusztrálónak találtam ezért 1-2 óránál többet nem is játszottam vele
Mortal Kombat ami imádja a saját szabályait feldobni, a 9-ben kdvencem volt sztori módban mikor kettő-egy ellen felállásban kellett egy duót lenyomni, ezek mellett ami rám érvényes az az ellenfélre nem, az ellenfél levegőben támadás közben is védekezik, Shao Kahn-t meg valami top 10 minden idők legbénább bossának is megválasztották
A GTA Vice Cityben én is adom azt a küldetést, amiben repkedni kellett azzal a robottal vagy mivel az építkezésen, na ott én is majdnem rohamot kaptam, de a vonatos küldetés se rossz a San Andreasban, meg a Patriotos tereprallik vagy mik a GTA 3-ban, ott is az utolsónál (Gripped) azt hittem szétverem a gépet a 30-adik próba után már.
GTA-kon kívül, emlékszem gyerekkoromban volt egy Spongyabobos kis idétlen játék ahol csúszkálni kellett ilyen csúszdákon, rendesen felcsesztem magam mikor állandóan lehullottam a mélybe. :D
Meg a Shrek 2-nél is volt hogy unokatesóm hívtam át mert nem tudtam megcsinálni egy pályát. :D
Biztos volt még sok de ezek ragadtak meg.
Illetve az örök változás jegyében a kedvencem mikor GTA Onlineban valami életképtelen majom mindig felrobbant, lelő vagy bemodol mikor valami fontosat csinálnék, bár erre már találtam megoldást azóta, privát lobbi és csókolom.
#8 az építkezéses pálya a távirányítós helikopterrel szerintem annyira nem vészes, mmint emlékszem az elején én is üvöltöztem de ha az ember egyszer ráérez a helikopter irányítására akkor nem olyan durva már
amikor a kubaiak motorcsónakait kell kis távirányítós repülővel felrobbantani meg repülővel szórólapokat szétszórni azok szerintem sokkal frusztrálóbbak
a Driver küldetés amiről én beszéltem egyébként az amikor versenyezni kell valami gyökérrel, akinek kétszer gyorsabb autója van, nem hat rá a fizika és verseny közben még a rendőrök is idegesítenek de természetesen csak téged, őt nem - és a legjobb az egészben hogy a misszió egyszerűen felesleges azért versenyeztek hogy a csávó segítsen a bankrablásban de a bankrablás elején lelövik szal a nap végén csak időpocsékolásnak érződik az egész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!