Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mien játékot ajánlanátok?...

Mien játékot ajánlanátok? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Elég "raj" gépem van szal szeretem ha egy játék jó néz ki ezt légyszi vegyétek figyelembe... Meg persze régi játékokat nem tudok leszedni ameddig nem lesz újra Bithumen:S

Szóval az elmúlt 3 év játékai közül kéne valami ami odabasz^^

2010. júl. 14. 20:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Mass Effect 1-2, akció-RPG, ugyan erős gép feltétlenül nem kell neki, de nagyon jó játék, és nem is néz ki rosszul. Akkor GTA IV, Batman: Arkham Asylum. Hirtelen ennyi jutott eszembe.
2010. júl. 14. 20:25
 2/7 A kérdező kommentje:
Sajna megvolt mind:D Singularity és Stalker 1-2-3 is..:S Általába leszedegetemamit úgy már vártam hogy kijöjön...
2010. júl. 14. 20:28
 3/7 anonim ***** válasza:

Háát figyelj az is fontos hogy milyen típusu játékokat szeretnél, de leírok neked pár jót ha pedig azok nem jönnek be keresek mást. :)

Prince of Persia Forgotten Sands,Dragon Age Origins,Splinter Cell Conviction,Transformers: War for Cyvbertron, Gta4 EFLC, Assasin's Creed 2

Remélem valameik tetszeni fog...ha nem írj és találunk vmit:)

2010. júl. 14. 20:34
 4/7 A kérdező kommentje:

Játékok tekintetében elégé mindenevő vagyok... MMORPG (leszoktam XD) kivételével minden jöhet ami szép és magába szipant:D

Anno kedvenc játékom talán az elő is a Sacred Underworld volt meg a Tiberien Sun, de Cod 4-5 is nagy volt Teamfortres2 is nagyon adja.. de nembírám felsorolni miminenel játszottam:D Igazi ínyec vagyok:D Lehet kicsit KOCKA is néha:D Ezt a Dragon Age-et meglesem bíztató. Splinter Cell hmmmm talán már nemvagyok oylan láma hogy kiakadjak rajta:D a Többi megvolt:D

2010. júl. 14. 20:56
 5/7 anonim válasza:
Ha szereted az autós/szimulátoros játékokat akkor Dirt2(elég kemény gépigényű,de nekem megy maxon :D), aztán még Split/Second és Blur.Most ezek a legújabbak, sztem a blur inkább kooperatívban jó de azért sztem próbáld ki, ha még nem tetted volna meg :D
2010. júl. 14. 21:12
 6/7 anonim válasza:
Jah, és még a Just Cause 2-t akartam írni,ez meg egy jó kis akció TPS.
2010. júl. 14. 21:15
 7/7 EmptySoulx1 válasza:
S.T.A.L.K.E.R. 1-2-3 ? Mi a fene ?
2010. júl. 28. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!