Mien játékot ajánlanátok? (bővebben lent)
Elég "raj" gépem van szal szeretem ha egy játék jó néz ki ezt légyszi vegyétek figyelembe... Meg persze régi játékokat nem tudok leszedni ameddig nem lesz újra Bithumen:S
Szóval az elmúlt 3 év játékai közül kéne valami ami odabasz^^
Háát figyelj az is fontos hogy milyen típusu játékokat szeretnél, de leírok neked pár jót ha pedig azok nem jönnek be keresek mást. :)
Prince of Persia Forgotten Sands,Dragon Age Origins,Splinter Cell Conviction,Transformers: War for Cyvbertron, Gta4 EFLC, Assasin's Creed 2
Remélem valameik tetszeni fog...ha nem írj és találunk vmit:)
Játékok tekintetében elégé mindenevő vagyok... MMORPG (leszoktam XD) kivételével minden jöhet ami szép és magába szipant:D
Anno kedvenc játékom talán az elő is a Sacred Underworld volt meg a Tiberien Sun, de Cod 4-5 is nagy volt Teamfortres2 is nagyon adja.. de nembírám felsorolni miminenel játszottam:D Igazi ínyec vagyok:D Lehet kicsit KOCKA is néha:D Ezt a Dragon Age-et meglesem bíztató. Splinter Cell hmmmm talán már nemvagyok oylan láma hogy kiakadjak rajta:D a Többi megvolt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!