Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » COD Infinite Warfare Legay...

COD Infinite Warfare Legay Edition-be hogy tudok játszani a Modern Warfare-al?

Figyelt kérdés
Megvettem a Legacy Edtitont es azt írták h a játék tartalmazza az infinite warfare mellett a modern warfare Remastered-et is. A borítón is 2 játékot mutatnak. elindítottam, frissítettem is és mikor ramegyek a menüben M.W. Remastered-re akkor a Store-ba irányít es mutatja h fizessek 9 ezer Ft-ot h elerheto legyen. Ez mi? Megvettem a legacyt majdnem 6 ezerért es nincs benne a modern warfare Remastered? Plusz 9 ezret kell fizetni? Akkor miért úgy volt írva h a csomag tartalma mindkét játék plusz a borítón is úgy mutatják.
2019. szept. 4. 19:56
 1/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi van ezzel a játékkal. Elindiottam az Infinite Warfare kampányát es a karakterem akit irányítok magától elkezd körbe forogni, nem nyomok semmit es akkor is forog körbe körbe. Par percre abba hagyja aztan megint. Pedig új a játék es a ps is nem rég volt tisztítva a többi játékkal semmi gond.
2019. szept. 4. 20:32
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

PS4, ugye? Ha eredeti, originál dobozos verzió, akkor a dobozban kell lenni egy kódnak is. Ezt kell beírnod a PS4 menüjében levő Store "Redeem Codes" menüpontjában, hogy be legyen aktiválva a felhasználói fiókodhoz. De az Infinite Warfare lemezének mindenképpen bent kell lennie a gépben akkor is, ha csak a Modern Warfare-el akarsz játszani.

[link]

Többek között az ilyen hercehurcák miatt vásárolok mindent digitálisan...

2019. szept. 5. 10:11
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Az egy helyben pörgés inkább kontroller hibára enged következtetni, de akkor más játékokban is jelentkezne. Egy haveromnak furcsa mód a gép resetelése (a felesége kihúzta a PS4-et a konnektorból) oldotta meg a gondot, mert már vagy fél éve Rest Mode-ban volt a gép, és a kontroller szoftverébe "beleragadt" a pörgős hiba.
2019. szept. 5. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!