Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nem akarják visszaadni a...

Nem akarják visszaadni a pénzemet a g2a-n kaptam egy email csak nem tudom hogy mi van benne?

Figyelt kérdés
[link]
2019. szept. 1. 20:06
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Először az eladóval kellett volna felvenned a kapcsolatot megoldani a problémát, de mivel ő írt neked, te meg nem válaszoltál neki hosszú ideig, így ő a részéről lezárta a dolgot. Menj és szépen írj az eredeti eladónak, akitől vetted, ha nem sikerül megoldani, akkor jelentkezz újra a G2A-nál a visszafizetési garanciával.
2019. szept. 1. 20:21
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Akkor olvasd el, és meg fogod tudni.
2019. szept. 1. 20:22
 3/9 anonim ***** válasza:
Továbbá egy apró tipp a jövőre nézve, minden billentyűzeten van print screen (néha rövidítve prt scr) gomb, ami képernyő mentést csinál, paint-be crtl+v-vel be tudod illeszteni és nem kell mobillal fényképezni a kijelzőt, hanem van egy normális fényképed arról amit meg akarsz osztani.
2019. szept. 1. 20:23
 4/9 anonim ***** válasza:

Bátor vagy úgy online pénzügyeket rendezni, hogy nem tudsz angolul. Azt írják, hogy vedd fel az eladóval a kapcsolatot újra, mivel az előző kérelmét nem teljesítetted, amiben kerte a panaszod bizonyítását.

Ha nem működsz együtt, a pénzed sem fogod visszakapni, hiszen azt is gondolhatják, hogy csak le akarod őket húzni. Mivel nem bizonyítottad, hogy az eladó hibájából nem működik a kulcs.

2019. szept. 1. 20:25
 5/9 anonim ***** válasza:

Én is ajánlok valamit a jövőre nézne.

Ha nem tudsz angolul használd a Google fordítót.Ha nem is pontos de ki lehet találni mi van a levélben.

2019. szept. 2. 06:26
 6/9 A kérdező kommentje:
Felvettem vele a kapcsolatot. Leurtam hogy mi a gondom és belinkeltem mellé a képet, hogy megvásároltam a kulcsat. Azt irta nincs eleg bizonyiték felkaptam a vizet aztán húztam ticketet. Szóval senki nem vállalja a felelősséget.
2019. szept. 2. 09:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Egyik fél sem tudja bizonyítani az igazát, két egymással ellentétes nézőpontot mond a két fél. Ebben az oldal sem fog igazságot tenni. G2A-nál nem úgy van, hogy akkor vagy jogosult a refundra, ha kifizetted a védelmi pénzt (havi X euró vagy a vásárláshoz adott biztosítási össszeg)? Mert ha nem, akkor saját kockázatra veszel kulcsot direkt olcsóbban (sokszor még az áfát is elcsalva), és ilyen esetekben azt mondják, hogy "így jártál".
2019. szept. 2. 09:24
 8/9 A kérdező kommentje:
Kifizettem a shieldet. Ezek szerint feleslegesen.
2019. szept. 2. 16:13
 9/9 A kérdező kommentje:
Szélhámos oldal.
2019. szept. 2. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!