Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tényleg én vagyok a hülye? Mi...

Tényleg én vagyok a hülye? Mi ennek az értelme?

Figyelt kérdés
Ha megveszek egy játékot akkor én vagyok a szerencsétlen, hogy miért vettem meg, amikor ingyenesen le tudom torrentezni és ez az egész csak pénzkidobás. De ha mondjuk letorrentezem a játékot akkor visszakapom, hogy mekkora zsidó sóher vagyok hogy nem költök pénzt rá... Most akkor velem van a baj, vagy, hogy van ez?

2019. szept. 1. 15:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
*másoknál
2019. szept. 1. 19:00
 12/13 anonim ***** válasza:
68%

Egy megvásárolt játék steamen, 2hét vagy 2 óra játékidőn belül, a játék árát teljes egészében visszakérheted.

Szóval az, hogy “lehet feleslegesen veszek meg valamit” kifogás, értelmetlen.

2019. szept. 1. 19:04
 13/13 anonim ***** válasza:
33%

azért torrentezek, mert én speciel oldschool játékokat kedvelek, és azokat nemkapod meg egy boltban sem, rúdaranyért sem

Steam-en sem, mielőtt valami fogalmatlan hülye előhozakodna vele

maximum valami felturbózott, szétmoddolt rajongói változatát, ami a kutyának se kell

lehet engem is lepontozni a húgyagyú kis ingyombingyomoknak, visszakapjátok

2021. jún. 9. 04:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!