Minecraft Earth-be a build plate miért nem működik?
Figyelt kérdés
Tehát le akartam tölteni Google playről, de azt írta hogy nem kompatibilis. Oké, mondom akkor letöltöm Apk verzióban. Szépen letöltöttem, meg nyitottam, és kérte hogy töltsem le az ARCore-t. Megnyitom a linket amit kiadott, látom ez se kompatibilis. Mondom akkor ebből is jöhet az APK verzió. Rákeresek, megtaláltam a legfrisebbet. Augusztus 19.-i talán. Letöltöttem, újra negnyitottam már nem kérte hogy letöltsem, mondom magamba akkor biztos menni fog. Hát nem. Belépek a Microsoft profilommal, bedobott. Már egy ideje gyűjtöttem az anyagokat, mondom kipróbálom a build plate módot, mivel az a lényege. Megnyitom, szépen betölt. Majd szürke ahol lennie kéne az építhető helynek. Nem fagyott be a játék, se a telefon. Csak szürke kép. Írja, hogy keressek fényes helyet de akármilyen fényes a térület, csak olyan. Interneten nem találtam semmit róla. Remélem ti tudtok segíteni. Előre is köszi! :)2019. aug. 31. 15:10
1/1 anonim válasza:
Meg sem jelent még a játék, béta verziónál ne csodálkozz, ha nem tökéletes minden. Ráadásul nagy az esélye, hogy a telefonod nem bírja normálisan, ha még az ARCore sem kompatibilis vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!