Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hellblade: Senua’s Sacrifice-n...

Hellblade: Senua’s Sacrifice-nál volt olyan aki rothadásos halált szenvedett el?

Figyelt kérdés

Mer ugye akkor "elvileg" a játéknak vége. De én sehol nem is találkoztam ilyennel.

Itt pl a csávó 50X hal meg direkt.

https://www.youtube.com/watch?v=JM3sxy21j3k

2019. aug. 20. 00:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne is mondd, vonzom az ilyen végeket.
2019. aug. 20. 02:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Tegnap játszottam végig, nem volt rothadásos halál/permadeath. Pedig közel voltam hozzá. Gyakorlatilag a játék alatt tanultam meg X-Box kontrollerrel játszani. Régóta terveztem, hogy veszek, de ez a játék vett rá a vételre mert a harc billentyűzetről nekem nem volt jó. Állítgattam a kiosztást, de sehogy nem esett kézre.

Direkt újrakezdtem (még Surtr-ig se jutottam el billenyűzettel), sőt előtte még kivittem a Life is Strange-t hogy szokjam és az analóg karokkal ne a Hellblade-ben szerencsétlenkedjek. De, szerencsétlenkedtem... Mikor Hela eltöri a kardunkat, ott már könyékig ért a rothadás. A Gramr kardjának kihívásai után már a a felkar közepéig ért a rothadás. Nyilván ott haltam meg párszor, ahol üldözött a tűz és rúnákat kellett megtalálni. Lent a pokolban, már a Gramr karddal, szügyig a vérben gázolva is meghaltam párszor. Na, sok volt az ellenfél... Mire innen kijutottam a vállamig ért. Viszont mikor konkrétan Helheim-ba akartam belépni és a hídon harcoltam, véletlenül meghaltam, pedig ott már kombókat is tudtam. Könyékig ért a rothadás a szkriptelt jelenet után.

Szóval nincs benne rothadásos halál, csak egy kis geg a készítők részéről, ami egy plusz nyomást helyez az ember vállára. Feltéve ha nem olvas utána a dolognak. Én nem tettem, szóval volt izzadás rendesen, mikor a hegy belsejében fáklyával a kezemben bóklászva kerestem a rúnákat, majd a töksötétben hirtelen előttem volt egy ellenfél (ahol a padlón vérrel van a rúna). 😀 Kb. semmit sem láttam, kaszaboltam össze vissza, padlóra is kerültem de sikerült felállni onnan. Az ott lévő fáklyákat meg se udtam gyújtani, annyi fény volt, amit az eldobott fáklya adott. 😀

Kicsit csalódtam, mikor így könyékig jött fel a rothadás a végén, kiderült, hogy a király meztelen. Nem mondom, hogy örültem volna újrakezdeni, de elfogadtam volna, ha megtörténik a permadeath. Viszont a játék nagyon tetszett nekem, nem tökéletes, de abszolút élvezhető, mély mondanivalóval.

2021. máj. 19. 20:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez csak hangulat megalapozására van. Azért, hogy érezd, hogy van tétje minden harcnak. Valójában akárhányszor meghalhatsz, nem fog törlődni a mentés.
2022. júl. 29. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!