Nektek mi a véleményetek a Hellblade: Senua's Sacrifice című játékról?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszett, szerintem ez 2017 legjobb játéka.:D2017. aug. 26. 18:21
2/8 anonim válasza:
Hát szerintem eggyátalán nem jó, valahogy nem köt le semmmi a játékban, az egész történet rossz és úgy alapjaiban rosszz az egész, mellesleg garfikailag sem valami túl nagy durranás de ez az én véleményem.
3/8 anonim válasza:
Játéknak túl kevés, inkább egy jó sétaszimulátort kellett volna csinálni belőle.
4/8 anonim válasza:
Szerintem se volt rossz. De nekem 17 legjobb játéka eddig az UC Lost Legacy.
5/8 A kérdező kommentje:
Hát igen, olyannak való játék aki nem csak az akciót szereti és tud angolul. :D
2017. aug. 29. 15:44
6/8 anonim válasza:
Én most játszom. Nagyon lassú a gépemen sajnos, pedig lejjebb vittem a grafikai beállításokat. Szerintem király játék amúgy. De kicsit vontatott és unalmas a tomb raider-hez képest.
7/8 anonim válasza:
Ez egy sztori központú játék, érteni kell miről szól. Aki nem tud angolul annak unalmas lehet a séta és néha 1-1 harc, de ha elég mélyen beleássa magát az ember akkor kiderül mi miért történik. Nálam hatalmasat ütött, kb 50 játékból 1 képes ilyen szinten megérinteni a történetével. Még 3 nap múlva is ez járt a fejemben.
8/8 anonim válasza:
Azon ritka játékok egyike, amelyikben minden tökéletesen a helyén van. Napok múlva is ezen jár a ember agya és évek múlva is emlékezik rá. Ez az a játék, amelyikbe a hangulat vonz be és tart bent, majd a végén gyomron vág, amikor kiderül, hogy miről is szól. Második végigjátszásra pedig teljesen más élmény lesz, mert már teljesen értjük, hogy mi miért történik. De azoknak, akik csak cod-dal és gta-van játszanak azoknak valószínűleg nem fog tetszeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!