Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Csak velem ilyen szemét a...

Csak velem ilyen szemét a CSGO? 1 vereség után derank?

Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem játszani, 200 órám van már benne. Nyertem 10 meccset egyhuzamban(így van 52 win összesen), többnyire 16-10 a legtöbb meccs. Vártam, hogy feldobjon Nova1-be, de nem tette. Játszottam mégegyet, amit kikaptunk 16-15ra, és ledobott SE-be. Úgy tudtam, hogy az MVP-k alapján is rangsorol, minden meccsen volt minimum 2-3.

2019. aug. 18. 16:07
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
10 gyenge nyerés sokkal kisebb pluszt ad, mint egy erős vesztés. Az sem mindegy hogy kik ellen, milyen arányban vesztettél. Ha tőled gyengébb játékosok ellen nyersz az kevesebbet növeli a rangodat, míg ha tőled gyengébbek ellen vesztesz, nagyobb eséllyel csökken a rangod pontszáma, ami ha eléri a határvonalat akkor derankol.
2019. aug. 18. 17:19
 2/2 A kérdező kommentje:
Rendszerint volt min. 1 nova1 az enemy csapatban és nálunk is, a többi SE és SEM volt. Az utolsó meccset 4 nova1 és egy unranked ellen kaptuk ki. Logikus, amit leírtál, de ami történt egyáltalán nem az.
2019. aug. 19. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!