Erdekes kerdes, mivel van koztuk van 4-5 ev, igy ha az alapjatekot nezzuk mindenben a W3 a jobb. Ha mar ugy nezzuk, hogy modokkal igencsak mas kepet fest a dolog. Akkor ugy gondolom a Skyrim "gyozne" ha csak szimplan nezzuk a jatekokat.
A W3 sztoriban nagyon eros, igazi felnott "mese" 200 oranyi jatek idovel. A skyrim viszont a felfedezok jateka, aki inkabb a fefedezes oromert jatszik, semmit az acelos sztorikert.
Nekem a W3 a jobb jatek, de ez nagyon szubjektiv.
RPG=Role play Gaming vagyis szerepjáték.
A Witcherben egy adott karakter szerepébe bújhatunk,saját döntésekkel.
A Skyrimben általunk alkotott karakterrer és kb.0 döntéssel játszhatunk. RPG téren a Witcher a jobb,csak játékként érdekelt.
"Skyrimben általunk alkotott karakterrer és kb.0 döntéssel"
Akkor tulajdonképp jatszottál is vele? Úgy a játék első 10 percében rögtön egy döntés amitől csupán két frakció és a központi városuk mulik
Jó,akkor úgy mondom,hogy a Witcher egy történet központú,döntés alapú vérbeli RPG.
A Skyrim pedig egy fantasztikus akció játék kissebb történettel.
Játszottam amúgy vele,de még nem vittem ki,ezért elnézést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!