Witcher-nek melyik része is? Mert attól is függ.
De én Skyrim párti vagyok. Nekem jobban bejött meg én Mindig is TES széria fan voltam. De a witcher 3-at elismerem mint remek játékot. :)
Witcher 1-2 nekem nem lett olyan átütő, lehet a fahangú magyar szinkron is rásegített (*teljesen fahangon* jajj ne, megtámadtak, meg fogunk halni *a szájában közben bealudt a tej*)
Én megpróbáltam a skyrim-ot is, nekem nem tetszett, maradok a witcher 3-nál.
Mind a kettő jó mint játék. Sőt,még ha csak mint játék közelítjük meg akkor a Skyrim a jobb. De ha mint RPG...
Esélye nincs. Nem hogy nem jó,de mondhatni "rossz" ilyen téren. Történet,hangulat nálam nem jött át,karakterek egyáltalán léteznek? (Csak vicc)
Witchernek akár nem csak a 3.része minden téren veri(majdnem minden téren)
Írták hogy a szinkron gagyi az elsőben. Ez félig meddig szándékos amúgy,mert Geralt márcsak ilyen :)
Amúgy nem hiszem hogy van értelme ennek az összhasonlításnak. Tapasztalatból mondom,aki játszott a Witcher 3-mal az mindig azt mondja hogy a Skyrim sehol sincs. De ez nyílván nem fair teljesen
En mondjuk pont az ilyen összehasonlítasok miatt utálom a Syrimet(nem utálom nyílván),mert talán ha nem lenne a fejemben a hang,ami azt állítja hogy ez a valami jobb mint a W3 akkor talán egy független játéknak kezelném.
Na kicsit hosszú lett,a lényeg hogy W3.
más kettő a skyrim sandbox azt csinálsz amit akarsz, de ép ezért kevésbé kidolgozott npc k vannak benne kevésbé kidolgozott a story stb.
A witcher 3 jóval zártabb, tized annyi lehetőséggel cserébe nagyon jól kidolgozott npc kel storyval
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!