Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik a jobb Witcher vagy...

Melyik a jobb Witcher vagy Skyrim?

Figyelt kérdés

2019. aug. 7. 15:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%

Witcher-nek melyik része is? Mert attól is függ.

De én Skyrim párti vagyok. Nekem jobban bejött meg én Mindig is TES széria fan voltam. De a witcher 3-at elismerem mint remek játékot. :)

2019. aug. 7. 15:39
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Számomra a Witcher játékilag is és világilag is jobban bejött, közelebb áll hozzánk magyarokhoz a szláv ihletésű világ, mint a nyugati fantasy habár így is min. van 600 órám a Skyrim-ban.
2019. aug. 7. 15:42
 3/12 anonim ***** válasza:
71%
Nekem a Skyrim jobban tetszik. Én jobban szeretem a fantasy világot.
2019. aug. 7. 15:46
 4/12 A kérdező kommentje:
Witcher 3
2019. aug. 7. 15:48
 5/12 A kérdező kommentje:
nekem a Skyrim a kedvencem
2019. aug. 7. 15:48
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Witcher 3. Jó a Skyrim is, de bevallom a papírvékony karakterek nem kötöttek le túlságosan.
2019. aug. 7. 16:04
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Witcher 1-2 nekem nem lett olyan átütő, lehet a fahangú magyar szinkron is rásegített (*teljesen fahangon* jajj ne, megtámadtak, meg fogunk halni *a szájában közben bealudt a tej*)

Én megpróbáltam a skyrim-ot is, nekem nem tetszett, maradok a witcher 3-nál.

2019. aug. 7. 18:25
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Witcher. A Skyrim csak addig megy el, amíg nem vársz tőle semmilyen mélységet, legyen az játékmechanika, történet vagy világépítés. Ha TES, akkor Oblivion vagy Morrowind (a Daggerfall is ott volna, de nagyon szar az irányítás).
2019. aug. 7. 19:29
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Mind a kettő jó mint játék. Sőt,még ha csak mint játék közelítjük meg akkor a Skyrim a jobb. De ha mint RPG...

Esélye nincs. Nem hogy nem jó,de mondhatni "rossz" ilyen téren. Történet,hangulat nálam nem jött át,karakterek egyáltalán léteznek? (Csak vicc)

Witchernek akár nem csak a 3.része minden téren veri(majdnem minden téren)

Írták hogy a szinkron gagyi az elsőben. Ez félig meddig szándékos amúgy,mert Geralt márcsak ilyen :)

Amúgy nem hiszem hogy van értelme ennek az összhasonlításnak. Tapasztalatból mondom,aki játszott a Witcher 3-mal az mindig azt mondja hogy a Skyrim sehol sincs. De ez nyílván nem fair teljesen

En mondjuk pont az ilyen összehasonlítasok miatt utálom a Syrimet(nem utálom nyílván),mert talán ha nem lenne a fejemben a hang,ami azt állítja hogy ez a valami jobb mint a W3 akkor talán egy független játéknak kezelném.

Na kicsit hosszú lett,a lényeg hogy W3.

2019. aug. 8. 10:58
 10/12 Gugu Gabor ***** válasza:

más kettő a skyrim sandbox azt csinálsz amit akarsz, de ép ezért kevésbé kidolgozott npc k vannak benne kevésbé kidolgozott a story stb.

A witcher 3 jóval zártabb, tized annyi lehetőséggel cserébe nagyon jól kidolgozott npc kel storyval

2019. aug. 8. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!