Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Oculus riften kívül milyen jó...

Oculus riften kívül milyen jó vr eszközök vannak még?

Figyelt kérdés
Terveztem oculus riftet venni, viszont neten több helyen olvastam hogy az oculus rift leáldozóban van a konkurencia miatt. Melyik gyártótól érdemes venni, melyik éri meg jobban?
2019. aug. 13. 19:35
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha számít az ár, akkor a Rift S a legjobb választás. (400 dollár), de sokat költenél rá, akkor a Valve Index tűnik a legígéretesebbnek (1000 dollár). Utóbbit különben sosem próbáltam, de nagyon komoly tulajdonságokkal dobták piacra.
2019. aug. 29. 20:31
 2/3 A kérdező kommentje:
az 1000 dollár kicsit húzós szóval marad a rift s. Honnan érdemes megvenni? mert a legtöbb helyen ahol néztem ott több mint 400 dollár
2019. aug. 29. 21:17
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Az a gond, hogy az európai ára magasabb, Magyarországon pedig hivatalosan nem kapni, és csupán néhány helyen található meg, hatalmas felárral. Ez idővel csökkenni fog, ha elterjed a piacon.

Ausztriába szállít a gyártó, jelenleg ez a legközelebbi lehetőség.

2019. aug. 30. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!