WoT vs LoL? Melyik jobb?
Figyelt kérdés
Szerintetek saját vélemény alapján melyik játék jobb
Egyik ismerősöm szerint csak a WoT, de én lolt jobbnak tartom.. Ti véleményetek érdekel.
2019. aug. 12. 19:37
1/5 anonim válasza:
Szerintem a WoW mindent visz...
De a felsoroltak közül talán a LoL jobb (egyszerűbb a kezelése, és jártasabb is vagyok benne)
4/5 anonim válasza:
Megint egy hulye osszehasonlitas. Annyi a kozos bennuk hogy mindket jatek tele van eretlen verpistikekkel, akik foldig tudjak rombolni a jatekelmenyed.
Ha a ketto kozul kell valasztani, akkor a Wot a pocsekabb jatek, de mivel inkabb tankok mint kardok, igy a Wot a jobbik jatek.
Na erre varjal gombot.
5/5 anonim válasza:
a WoTon kevésbé idegesíted fel magad, de egyébként igaza van az előzőnek, teljesen összehasonlíthatatlanok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!