Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért olyan népszerű a Thevr...

Miért olyan népszerű a Thevr és ehhez hasonló csatornák? Ilyen Pewdiepie is külföldi youtuberek tekintetében, ő is a játékok játszása miatt híresült el és eléggé idegesítő személy.

Figyelt kérdés
Én személy szerint próbáltam esélyt adni nekik, de valahogy olyan érzésem volt mintha magamat felvenném játék közbe és kimondanák mindent amit látok, valamint beleüvöltenék a kamerába, ahogy ők is teszik.Szerintem nem is olyan jók a játékokban sem, szóval eléggé megdöbbent, hogy híresebbek az olyan csatornáknál akik tényleg munkát ölnek a videóikba, scriptet írnak, szerkesztik a videót és új aspektusból közelítik meg a témát vagy csak humorosak.Én olyan csatornákra gondolok mint Paul Street, az Otherworld (akiket utálnak elég sokan, mert megmondják a véleményüket, de tőlük elég sokat tanultam a videó játékokról, bár sokszor én sem értek egyet velük) és Radics Peti.A külföldiek közül is olyan csatornákat követek, mint például Corpse Husband, Danny Gonzales, Score Np, tehát akik új információkkal szolgálnak, vagy új perspektívát adnak egy adott témával kapcsolatban és esetleg viccesek.Az ilyen Pewdiepie féléket meg kerülöm.

2019. aug. 3. 11:29
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
93%

De várjál már, eleve nem értem mi értelme van a kérdésnek. Mert a TheVr nekem nagyon nem vélemény kifejtős vagy kritikus csatornának tűnik, pl az Otherworlddel szemben hanem Gamingnek. Most hogyha ők két külön műfajt képviselnek hogyan lehet őket összehasonlítani?

Amúgy meg pont az Otherworld volt az a csatorna aki simán letörölte nem egy videóját mert nem tetszett a népnek (full jogosan), ezzel szószerint letagadván a saját véleményüket.

2019. aug. 12. 01:56
 22/34 A kérdező kommentje:
Pont az a bajom velük hogy nem különösképpen tehetségesek a játékokban sem.Szerintem pont az lenne egy ilyen csatornának a lényege hogy megmutassak hogy hogyan kell nyomatni a gameket, meg speedrunokat csinálni.Nekik nem kell vágni a videojukat, nem kell speciális effekteket vagy memeket beilliszteniuk sem.Pont azt mondom hogy a kozvetitesuk sem a tehetségük miatt lehet vicces sok embernek, hanem a reakciokjuk miatt, hogy megijednek dolgoktol (például a Resident Evil 2 remake jatszasa koznen), ezzel pedig vicces pillanatokat okoznak sok nezojuknek, de nekem ez nem minőségi humor, hisz bárki meg tud ijedni a jumpscare részeknél.Vannak azok a prank videók ahol jarokeloket riogatnak különböző módszerekkel, azokon én is tudok nevetni, ha ötletes módon van egy prank kitalalva.Utalod van sem az Otherworld-t megnezheted a "Így készülnek Az Otherworld videok" c kontentjuket és eldontheted magadnak hogy melyik a könnyebb a kamera előtt jatszogatni vagy egy kritika videot csinálni, ami lehet hogy éppen nem megfelelő, de mindenképpen minőségibb.
2019. aug. 12. 14:17
 23/34 A kérdező kommentje:
Visszaterve a szponzoraciohoz azzal sincs semmi bajom, hiszen a kedvenc csatornaimon is szokott lenni, az elején kb. fél percig mutatják és a végén hosszabban beszélnek az adott termékről vagy szolgaltatasrol
2019. aug. 12. 14:30
 24/34 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem: A magyar szcénában tech tartalmakban anoniminc, tech2 és még néhány direkt csak tech videós tartalmai a legjobbak. Megrágják nekünk és kiköpik a tesztek alanyait, Gaming tartalomban jó helyen van Isti, Nessaj, bTurbo és még néhányan. A vegyes tartalmat gyártók között a THeVR-nak is inkább a gaming megy a legjobban, ebben a magyar élvonalat erősítik de tech-ben csak sima "itt van, ilyenek a paraméterei és így néz ki" jellegűek a bemutatóik és a Happy Hour beszélgetős műsoraikból kiderül, hogy sok nagyon buta elképzelésük és prekoncepciójuk van (pl. a 20-asokon kívül sok 40-es és 50-es informatikus kollégám van, akik tudják, hogy működik a közösségi média és azt is tudják, ki a pókember :), de egy késői 20-as és korai 30-as ember mindenkit kioktat, persze lehet, hogy ez egyfajta vicc a részükről). A trash vlogban vezető magyar videós Herby (bár egyre kevésbé, van egy keménymag, akik nézik), Unfield és még sok feltörekvő újonc. "Csajos" tartalmakat nem nézek, akiről tudok és talán a legismertebb, a Viszkok Fruzsina, talán ő a legsikeresebb magyar ebben. A zenés és kaland vlog témában Pamkutya, utazás és érdekes vlogokban Magyarósi, trash humorban Zsozéatya és Radics van az élen.

Külföldiek között kitérnék a JablinskiGames-re (aki nem ismeri, Jack Black csatornája), mert most nem kis felháborodást kelt a régebbi youtuberek között, hogy tévés és mozis személyiségek tűnnek fel saját csatornákkal, itt lehet egy kis irigység a háttérben irántuk, mert hendikeppel indulnak és valamit már a youtube előtt is letettek az asztalra, nem csak egyszerű videósok. PWD és társainak sikerének kulcsa az lehet, hogy korán kezdték, biztosan most is sikeresek lennének, de szerintem kevésbé.

2019. aug. 22. 12:07
 25/34 A kérdező kommentje:
A Game Theorist videójában kiderul pewdiepie miért is ilyen híres.De az a lényeg hogy a YouTube jobban prompzza a nézett perceket, mint a klikkek számlal így a gamerek előnyben voltak azokkal szemben akik minőségi és rovidebb videot keszitenek.Valamint Pewdie svéd országból indult így ott is reklamoztak, meg az amgol myelvu országokban is.
2019. aug. 25. 21:17
 26/34 anonim ***** válasza:
84%

Igen, az egyértelmű, hogy a nagyobb csatornák (a magyarok között is a nagyobbak) kiismerték a Youtube rendszerét és annak megfelelően dolgoznak a produktumaikon és azok promózásán. Pontosabban, ezeknek is nagy része csatlakozott egy YT partner online médiacéghez, amely jól ismerte már a Youtube-ot és úgy menedzselte őket, olyan tanácsokat adott nekik, hogy nagyon gyorsan kilőtt a nézettségük.

Pont azért, amit írtál, csökkentette a youtube a gamer tartalmak előtérbe helyezését, ez persze nem tetszett a gamereknek, akik szinte azonnal át is mentek twitch-re és más streamer platformokra (money talks :), akárki akámit is mond).

Persze, még mindig vannak ott problémák, mert sok semmitmondó, nézettségre utazó kategóriát még mindig erősen promóz a Youtube, mint például a mindenféle zúzógépes, forró késsel vágós, top5, top10 XY, stb. tartalmakat, az ismeretterjesztő és érdekesebb vlogok helyett.

2019. aug. 26. 16:41
 27/34 A kérdező kommentje:
A lényeg h a legtobb gamererrol nm változott a véleményem.Nem tartom őket nagy tehetségnek csak a reakció (nem commentary), fake prank es stb. rubbish-nal jobbak max.
2019. aug. 27. 19:25
 28/34 anonim ***** válasza:
80%

Vannak olyan gamerek, akik hozzátesznek valamit, anak ellenére, hogy a lényeg mégiscsak a játék, amit a gamerek csak használnak. Szerintem például Nessaj sokat hozzátesz, vagy Zsozé, mert próbálnak humorosak lenni (PWD is ilyen). Vagy van egy fiatal magyar twitch streamer, aki miközben játszik, a fiatalságot próbálja bölcsebbé tenni, néha lelki fröccsöt adni nekik, ami hasznos.

Persze a többség olyan, mintha felvennének egy átlagos embert, miközben játszik. Ennek valóban nem sok értelme van. Maximum annyi, hogy mielőtt megvennéd, bele tudsz nézni a játékmenetbe, hogy érdemes-e megvásárolni.

2019. aug. 27. 19:40
 29/34 A kérdező kommentje:
Mondjuk asszem Nessajt láttam és ő legalább szimpatikus volt
2019. aug. 27. 21:03
 30/34 anonim ***** válasza:
62%
Mert egyediek, van bennük valami különleges. Egyszerűen olyan személyek, akiket nem lehet nem észrevenni vagy elfelejteni. A Vr-os srácokat én nem igazán követem, de mindkettő kimondottan magával ragadó karakter. Pewdiepie-t régóta nézem, különleges a humora, egyszerűen a személyisége megragadja az embert. Ennyi a magyarázat erre.
2019. aug. 28. 00:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!