Miért olyan népszerű a Thevr és ehhez hasonló csatornák? Ilyen Pewdiepie is külföldi youtuberek tekintetében, ő is a játékok játszása miatt híresült el és eléggé idegesítő személy.
"ki és miért szereti őket" Ezt hívják úgy hogy ízlés.
1.000 embernek 1.000 féle van. Pont úgy ahogy valaki csak Samsung telefont vesz vagy ASUS lapra építi mindig a gépét. Vagy AC/DC-t hallgat... stb esetek.
Neki ez jön be. (Pont úgy ahogy te szereted a fika magazint más meg utálja.)
Nem egy ember állt neki egy kamerával meg egy mikrofonnal játszani, és hol tart most? Sehol. Ez nem így működik. Hiába hiszed ennyinek.
Ehhez kell egy normális kisugárzás, egy jó stílus, kommunikációs képesség, és nem kevés értelem.
Én személy szerint úgy gondolom hogy a Vr srácok nyújtják (hazai téren) a legjobb gaming videókat. De ez persze szubjektív vélemény, valakinek pl nem tetszik a stílusuk, vagy ahogy játszanak ezért nem nézi őket DE azért azt mondani hogy semmit nem csinálnak és nincs benne munka, szinte röhejes. És amúgy nem tudom te hogy látod, de én nem vettem észre pofátlan rejtett szponzorációt, és nem gondolnám hogy ők pont olyanok lennének, akik simán végig hazudnak egy termékről, ha eleget fizetnek nekik. És tényleg sok felnőtt nézi őket (persze ettől még inkább a fiatalok).
Amúgy meg Paulstreet, Radics, Otherworld? Most nem azért de szerintem mindenki ismeri ezeket a csatornákat, nem gondolnám hogy "híresebbek" lennének náluk.
És nem azért de Pl én nagyon szerettem Paulstreetet régebben de mára már sokkal lejjeb van a színvonala. Szinte már nem is nézem, nekem nagyon elfajult egy olyan irányba ami nem feltétlen jó...De zeneileg azért nem rossz. Utálni nem utálom.
Az Otherworld csatornáról látom mások is úgy vélekednek mint én.:D na én pl azt nem értem hogy te meg ŐKET hogy vagy képes nézni.
Radics Peti jóarc, de nem hiszem hogy sokkal több munkája lenne egy-egy videóval mint VRéknak. Ettől függetlenül tényleg szeretem a videóit.
A másik amit nem értek, hogy miért teszed egy kalap alá a Pewdiepiet és a TheVr-t.
Oké, mindkét csatorna játékokon épül, de nekem mérföldekre vannak egymástól.
JA és amúgy ha ismernéd a tartalmukat, ők is csinálnak "filmkritikákat" ezek mellett. De pontositok, ők nem valódi "filmkritikusok" és egyáltalán nem területük ők csak élvezik hogy bizonyos filmekről elmondhatják a véleményüket azaz KIBESZÉLHETIK de nem adnak hozzá szakmailag elismert kritikát, mert nincs rá prioritásuk. Csak ajánlanak úgy mond.
És látod ez a különbség köztük meg a között szenny között amit az Otherworld képvisel. Nagyban hirdetik magukat mint megmondó emberek közben meg fingjuk sincs az egészről, annyi rossz "kritika" után nem tudom elhinni hogy valamelyiknek is van közük ehhez szakmai téren. Ha meg igen, hát, nem értem hogy.
Nem mondom hogy a Thevr srácoknak ez jobban megy de legalább nem is állítják azt hogy feltétlen értenének hozzá, és nem beszélnek olyan magas lóról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!