Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek mikor lesz Sims 5?

Szerintetek mikor lesz Sims 5?

Figyelt kérdés

2019. júl. 30. 11:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Talán bő 5-6 év múlva. Még a 4-hez is folyamatosan jönnek a patch-ek meg a kiegészítők, nemhogy még az 5-öt is elkezdjék tervezni. :D
2019. júl. 30. 11:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előző hozzászólóval. A Sims 4 szerintem még olyan hiányos (mondjuk a Sims 3-hoz képest), hogy amúgy még jópár kiegészítőt csinálhatnának hozzá. Szóval ha lesz is, nem mostanában. :D
2019. júl. 30. 12:20
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Nem lesz 5. Bejelentették, hogy nem terveznek folytatásokat, mivel a 4 nem megfelelően fogyott.
2019. júl. 30. 13:19
 4/6 anonim ***** válasza:
12%

#3-as válaszoló.

Erről te hol találtál információt? Mert én nem találtam erről semmit, csupán találgatásokat, hogy ha lesz Sims 5, akkor vajon mikor lesz.

Mondjuk nem lepődnék meg, ha a Sims 4 után nem lenne Sims 5, mivel a Sims 4-ről elég megoszlóak a vélemények, de ugye sokaknál már a zárt világnál kudarcba fulladt a Sims 4.

Egyébként kedves kérdező, nem tudom, hallottál-e a Paralives nevű Simshez hasonló szimulációs játékról, ami majd jövőre vagy valamikor azután jön ki. Ha nem is lesz Sims 5, ez a Paralives ígéretesnek tűnik az eddig közölt tények alapján. :)

2019. júl. 30. 15:13
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem fogyna jól, nem készülnének hozzá még mindig futószalagon a kiegészítők.
2019. júl. 30. 19:43
 6/6 anonim válasza:
0%
Keress rá a youtube-on.
2019. aug. 1. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!