Lesz- sims 4?
Figyelt kérdés
Elöre is kösz!2010. ápr. 6. 18:28
2/36 anonim válasza:
Ez jó üzlet
millióan megveszik
tuti hogy lesz
sőt még 5. meg 6. rész
is meg egy rakat igénytelen kiegészítő
3/36 A kérdező kommentje:
kösz
2010. ápr. 6. 18:36
4/36 anonim válasza:
Hát, szerintem az 1 volt a legjobb, a 2 még elment gyenge közepesnek, de a hozzá tartozó halomnyi gagyi kiegészítőtől felfordul a gyomrom. A 3-ról már nem is beszélve.
5/36 A kérdező kommentje:
hát szerintem a kiegészítők némelyikeiből jók is vannak.
2010. ápr. 6. 19:04
6/36 anonim válasza:
Persze hogy vannak
pl a 2. részhez az egyetem pl
de vannak gagyik is amelyek csak pár tárgyat tesznek be a játékba
7/36 anonim válasza:
De pl. a Sims 2 Pets, meg Sims 2 kertvárosi krónikák nagyon gagyi lett.
8/36 A kérdező kommentje:
na ja a pets meg a kertáváros az nagyon vacak. talán a kiegészítőkből jó a(z): éjszakák,egyetem meg a szabadidő. De a többi csak etetés nem is olyan jók.
2010. ápr. 7. 16:53
9/36 anonim válasza:
Szerintem még korai erről beszélni, bár szerintem biztosan lesz, hamarabb, mint hinnénk, mert a sims 3 nem hozott akkora újdonságot, mint a sims 2 az 1 után (ami szintén szupi volt 2000-ben!).
10/36 A kérdező kommentje:
Igaz korai még.
2010. ápr. 10. 09:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!