Lesz- sims 4?
Figyelt kérdés
Elöre is kösz!2010. ápr. 6. 18:28
21/36 anonim válasza:
Állítólag már 2009-ben elkezdték készíteni, de egy ideig még biztos nem kerül ki. Szerintem nagy újítás annyiban kimerül hogy kap fizikát a játék, mást nem igazán látok érdekesnek.
22/36 anonim válasza:
Hát én letöltöttem a sims Medievalt és egyáltalán nem jött be, akkor már inkább a sima sims 3 vagy sims 2...de az összes unalmas már, kb negyed óra utána meguntam a medievalt és nehéznek is találom az elején, nem mindig értem az instrukciókat..
23/36 anonim válasza:
Én remélem, hogy lesz. :) Nekem nagyon bejön a játék, a kiegészítők is jók, nem lassú tőle a játék, pedig fent van a Sims 2 kiegészítőkkel is és a 3-as is. A Medieval-t is letöltöttem, végig is játszottam, angolul. Nem nehéz, az instrukciók is egyértelműek... Csak jól kell tudnod angolul. ;) Nem vagyok mániákus, nem is játszom éjjel-nappal, csak amikor épp nem tudok mást csinálni.
24/36 anonim válasza:
szerintem is lesz. most jön ki ősszel a sims 3hoz is PETS. kiváncsi leszek, remélem jobb lesz mint a sims2-es.
25/36 A kérdező kommentje:
Ja. :)
2011. jún. 7. 17:35
26/36 anonim válasza:
Szerintem a sims egy olyan játékra sikeredett hogy szinte bármilyen rossz vagy jó akkor is megveszik mert sims...
27/36 A kérdező kommentje:
Utolsó: igazad van! :D
2011. jún. 18. 08:18
28/36 anonim válasza:
Először azt mondod a Medieval-ra, hogy biztos jó, aztán, hogy biztos rossz, most akkor döntsd el!
29/36 anonim válasza:
a medievalnak lessz is kiegészítője: kalózok és nemesek.
a sims 3 pets pedig tuti jobb lessz mint a sims 2 pets
mert itt lesznek kutyák macskák lovak is:D
és na arra kíváncsi vagyok hogy ha már elámultam a sims 3 grafikáján akkor milyen lessz a sims 4 grafikája hmm izgiii:D
30/36 A kérdező kommentje:
Olyan sztem ami már csak a "jobb" gépeken megy és hatalmas gépigénnyel..
2011. júl. 6. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!