Sims 4 Melyik város a kedvencek?
Figyelt kérdés
#Sims 4 város
2019. júl. 27. 21:17
1/5 anonim válasza:
Newcrest, mert üres úgy alakítom ahogy akarom
2/5 anonim válasza:
adtam a sims 4-nek esélyt, végig vittem az orvos hivatást
egyszerűen nem tudom megszokni ezt a területre bezártságot
3/5 anonim válasza:
Igazából én se tudtam megszokni ezt a zárt világot. Inkább várok a játék elején akár órákat, mintsem hogy mindig pár percet, mikor csak a szomszéd házba akar átmenni a simem.
De ez most mellékes.
Hogy melyik város a kedvencem... Nehéz kérdés. Talán az alapvárosokat mondanám, illetve Windenburg.
De egyébként a vámpíros városnál voltam izgatott az elején (nem tudom mi a neve :D), de csalódtam. Konkrétan 5 telek... Hát szép munka. A Sims 3-ban sokkal jobban oldották meg a természetfelettis várost.
4/5 anonim válasza:
Igazán egyik sem. Nem tetszik, hogy nem lehet szerkeszteni a várost meg telket lerakni és még a házakat se forgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!