Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Szökés (Prison Break)...

A Szökés (Prison Break) magyar vagy angol szinkronnal ajanlott?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy a magyar jó, vagy hasonloan rossz mint pl. a Breaking Badben?

Melyik az ajanlott?

2019. júl. 22. 17:32
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Mindent angolul nézz. Sokkal jobban visszaadja a színészt. A hanggal is lehet színészkedni.
2019. júl. 22. 17:42
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jók a magyarhangok. Kevés kivételek egyike amit szeretek angolul is és magyarul is.
2019. júl. 22. 17:44
 3/5 anonim ***** válasza:
angolul
2019. júl. 22. 18:18
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
én a helyedben magyar szinkronnal nézném.nem kiváló színészekről beszélünk,hanem b-kategóriás sorozatszereplőkről.persze ettől még a sorozat zseniális-legalábbis az 1.évad.ami a szinkront illeti,az egyik legjobb szinkronhang-Selmeczi Roland-kölcsönözte hangját a Lincoln Burrows féle karakternek,ami egyfajta garancia a minőségre.a színész azóta sajnos elhunyt így az újabb évadokban László Zsolt szólaltatja meg,aki szintén remek szinkronszínész.meg kell valljam nem hallottam még az eredeti nyelvet,szóval erről nem tudok érdemben nyilatkozni.
2019. júl. 22. 18:33
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs baj a szinkronjával. Hevér és Selmeczi kiváló szinkronhang. De az eredeti hanggal sose tudsz mellé lőni. Ott nincs zsákbamacska.

(A Breaking Bad szinkronja tényleg felháborítóan fos)

2019. júl. 22. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!