Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Várjátok már a The Witcher...

Várjátok már a The Witcher Netflixes sorozatot?

Figyelt kérdés

Én már alig várom a pénteket,hogy láthassuk az első előzetest.

Ti hogy vagytok vele?

2019. júl. 18. 20:15
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%
CSak igazam lesz a sex and sandallal kapcsolatban. Már mentegetőznek a készítők több interjúban, hogy a szex és az erőszak nem lesz öncélú, tehát túl sok lesz benne a fókuszcsoportok szerint. Várható volt, hogy erre építik majd, a 10 éves makimajmok erre repülnek rá, csöcsök, szex és fröccsenő vér...
2019. júl. 20. 18:52
 22/27 anonim ***** válasza:
73%
Mikor jössz rá, hogy marhára nagy baromságokat beszélsz?
2019. júl. 20. 20:05
 23/27 A kérdező kommentje:

Soha nem fog rájönni.

Egyébiránt eltévesztetted a helyet. Az HBO csinál minden sorozatából meztelen vérfürdőt,öncélúan.

Witcherben a Netflixnél elképzelni nem tudom ezt.

És nem mentegetőznek a készítők. Elmondták,hogy lesz brutalítás,és szex,de ezeket megköveteli a történet.

Most képzeld el ott áll egy szörny előtted,te most komolyan megpuszilgatnád?

Vagy egy szerelmes jelenetnél főleg a középkorban szerinted nem alap a szex?

2019. júl. 21. 09:19
 24/27 anonim ***** válasza:
0%
Pont, hogy másolni akarják az HBO-t és a netflix is akar egy 18+-os erőszakos, szexszel teli sorozatot! Miért fáj az, ha valaki kimondja, hogy igen, ezért készül, tele lesz szex-szel és erőszakkal? ez kell a népnek, ezért volt népszerű a GoT is!
2019. júl. 21. 10:00
 25/27 anonim ***** válasza:
Ha eteted, életben tartod.
2019. júl. 21. 10:51
 26/27 A kérdező kommentje:

Tudod mit,élj csak a világodban,ha így gondolod,gondold csak.

(A witcher jóval előbb íródott a GoTnál,és tele volt erőszakkal és szexxel. Nyílván a Ttónok harca hátán akarnak felmászni,nyílván)

2019. júl. 21. 11:34
 27/27 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt semmilyen korábbi ismeretem erről a címről. Nem is tudtam, hogy játékadaptácó. Most megnéztem az előzetest. Minőségi darabnak néz ki. Eleve szeretem a fantasykat, szóval várom.
2019. júl. 22. 00:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!