Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Várjátok már a The Witcher...

Várjátok már a The Witcher Netflixes sorozatot?

Figyelt kérdés

Én már alig várom a pénteket,hogy láthassuk az első előzetest.

Ti hogy vagytok vele?

2019. júl. 18. 20:15
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

5-ös én sem értelek,elmondanád mire gondoltál?

Többieknek köszönöm szépen a választ,ma jöhet egy előzetes,és talán egy dátum :)

Szórítok hogy jó legyen.

2019. júl. 19. 13:39
 12/27 anonim ***** válasza:
18%
Nem Scandal, hanem Sex and Sandal. Ez a műfaja a withcernek. A sword and Sorvery egyik alapműfaja, a 70-es években főleg olaszországban volt nagyon divatos a Capa e Spada irányzat mellett. Lényegében azokat a fantasykat hívják így, amelyek alapszinten mozognak és sok bennük a szexualitás. A 70-es években így akarták megnyerni a fiatalokat a fantasy műfajnak, ez a 80-as évekre teljesedett ki, mikor a Metal Hurlant és a Heavy Metal magazinok törzsközönségének nagy részét tizenévesek tették ki, akik csak az erőszak és a szex miatt olvasták-nézték a fantasy-t. A Witcher pont ezt a réteget szolgálja ki, ezért írtam, hogy én az alap fantasy-ból és a céltalan szexualitásból kinőttem már. Nagy valószínűséggel ez fogja dominálni a sorozatot...
2019. júl. 19. 14:36
 13/27 anonim ***** válasza:
69%
#12 Hát a világ talál, de a történet biztos, hogy nem. Ugyan annyira complex, mint akár egy Tűz és Jég dala.
2019. júl. 19. 15:00
 14/27 anonim ***** válasza:

Köszönöm a kiejtést. Sokadrangúnak tartom a szexuális vonalat. De valóban jelentős része erőszakosságról szól, hiszen mágia teremtette lényekkel küzd meg a Witcher és küldi őket örök nyugodalomra, ha nem tudja rávenni őket, hogy hagyják békén az embereket és ne öldössék őket. De ez alapján lehet utálni a krimi és akció műfajokat is, hiszen azokban is ábrázolnak erőszakot (és soká esetben szexualitást).

Csak más, hogy ha azt állítom, hogy ez nekem nem tetszik, mert soká ilyet láttam és rá untam, és más, ha azt állítom, hogy akinek tetszik az gyerekes, visszamaradott, majd kinövi, ha megjön az esze (hiszen még nem jött meg neki).

2019. júl. 19. 17:56
 15/27 anonim ***** válasza:
Kifejtést. ( nem kiejtést... autocorretor)
2019. júl. 19. 17:57
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Annak se lehet sok köze a Witcher világához aki szerint csak szexről és céltalan erőszakról szól.
2019. júl. 19. 19:08
 17/27 anonim ***** válasza:
66%

Akinek a witcher világából csak a szex meg az erőszak jön át, az elég felszínes ember lehet... Ennél jóval mélyebb témákat feszeget. Persze, szerves része a a witchernek ez is, de inkább csak mint eszköz, mintsem központi eleme.

Hogy a kérdésre is válaszoljak, nem leszek túl népszerű... Imádom a witcher könyveket meg a játékokat is, és nagyon de nagyon szeretném szeretni a sorozatot, és emiatt várom is mert kiváncsi vagyok hogyan adaptálják. Viszont szkeptikus vagyok az eddigiek alapján. A képek nem voltak túl meggyőzőek. Henry Cavill jó színész, meg szimpatikus, akár el is játszhatná jól Geraltot, de ahogy a kinézetét megcsinálták, sajnos sehogy sem tudom azonosítani őt Geralttal. Oké, itt még fiatalabb a karakter is, de túl baba arca van, túl szépfiús, és ami a legrosszabb, túl emberi. Mondjuk a sorozatban lehet megszokom és megszeretem majd a végére. A női karakterek sokkal rosszabbak. Yenneferrel nagyon mellélőttek így első benyomásra, akár csak Trissel, vagy Francescával. Tőlük jobban tartok. Ciri egész okés.

Aztán most kijött az új előzetes, és jobbnak tűnik, mint vártam. Ugyanúgy nem stimmelnek az eddig felsorolt problémáim, viszont az összhatás eddig egész jó. Bár nem sokminden derült ki belőle, ugyanúgy lehet még nagyon jó is, mint katasztrofális mellélövés. Mindenesetre nagyon várom, kiváncsi leszek.

2019. júl. 20. 05:06
 18/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm ismét a sok választ :)

Eddig én is szkeptikus voltam,de az előzetes nagy részt meggyőzött.

Elsősorban úgy tűnik hogy a könyv olvasóinak is fog izgalmat nyújtani,mivel sok harcot,vagy inkább csatát elősueretettel ugrott át az író. Ahogy most látom itt bőven lesz harc. Plusz tetszenek a párbeszédek. Nem az a világmegváltó fajta,de nem is az az okoskodós hülyeség amit a Trónok harva nyomatott egy idő után.

("Ha minden ember megsuegné az esküjét nem maradna becsületesség a világon" Most komolyan?)

2019. júl. 20. 06:10
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Emberek, most néztem a szereposztást, jól látom, hogy egy magyar színésznő is van a produkcióban?
2019. júl. 20. 15:57
 20/27 anonim ***** válasza:
Nem lehetetlen. Hisz forgattak magyarországon is.
2019. júl. 20. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!