Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hogyan hasonlitsak Aria-ra a...

Hogyan hasonlitsak Aria-ra a pretty little liars-bol?

Figyelt kérdés

Nem pont o szeretnek lenni!

Nagyon tetszik a karaktere, csak az oltozkodesi stilusara lennek kivancsi illetve a szemelyisegere

Hogy tudnek hasonlo lenni

Koszi a valaszokat elore is

2019. júl. 4. 11:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

csatolj magadról egy képet, abból meglehet mondani külsőleg tudsz e rá hasonlítani. Hiába csak az öltözködése tetszik ég és föld lehet a végeredmény ha más alkat vagy, vagy akármi.

Személyiségileg nem fogsz tudni másra hasonlítani mivel az ösztönös, utánozhatod, de lehet egy vicc lesz a végeredmény és az is csak átmeneti.

Én azt javaslom várj még kicsit, majd kinövöd :D (életkorod 12-14re saccolom) :)

2019. júl. 4. 13:34
 2/9 A kérdező kommentje:
18 vagyok😳
2019. júl. 4. 13:43
 3/9 anonim ***** válasza:
48%

Lássuk csak miért pont ő?

Spencer az okoska örök stréber konzervatív, Emily a leszbikus sportoló anyuci kedvence, Hanna a szarkasztikus szókimondó kiskutyák gyalámolítója, míg Aria a jellemtelenség mintaképe. Nincs humora, szürke személyiség.

Jelenleg is nézem a sorozatot. Kérdem én, miért a legjellemtelenebb karakterre akarsz hasonlítani.. talán tetszik egy tanárod? Mert nem így fog menni az elcsábítása :D (a 12 évet nem a tényleges életkorra értettem).

Amúgy meg beírod googleba hogy Aria, kidob 100 képet, és rakosgathatod kosárba a darabokat ami hasonlít. :)

2019. júl. 4. 16:08
 4/9 A kérdező kommentje:
Nemtudom szerintem nem jellemtelen. Jo igen, megcsak az 1. evadnal tartok de tetszik hogy Ariaban megbiznak, tobben kedvelik, a stilusa, meg ahogy masokhoz all
2019. júl. 5. 10:47
 5/9 A kérdező kommentje:
Meg Aria olyan titokzatos
2019. júl. 5. 15:21
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Jaj...ne egy kitalált karakter miatt akarj így öltözködni. Hanem magad miatt.

Amúgy meg a goth nem egy öltözködèsi stílus hanem egy több mint 40 éves múltal rendelkező szubkúltura.

Aminek lényeges és meghatározó része a zeneiség.

Vagyis ha csak beöltözöl gothnak de nincs az egész mögött semmi sem csak egy póz, akkor rém nevetséges lesz az egész

Másrészt nem az öltözködèsedtől hanem a személyiségedtől leszel igazán érdekes.

Javaslom fejleszd ezt is.

2019. júl. 5. 19:51
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, én is kiskamasznak tippeltelek volna a kérdés alapján. Jobban mondva azért, hogy EZ kérdés. Egy 18 évestől az ember sokkal nagyobb önállóságot vár el.

Egyrészt a Google kereső használatát, ezerféle style guide, leírás, segítség van a témában csak meg kéne találni és értelmezve el kéne olvasni őket. Másrészt, hogy önállóan el tudd dönteni, hogy egy emberben - legyen az létező vagy kitaláld - számodra mi az inspiráló, mi az érték, mi az, amit érdemes átemelned a saját életedbe. Szóval ejnye-bejnye.

Nem néztem a sorozatot, gyors google keresés meg a te kulcsszavaid alapján "goth" volt aztán "kigyógyult" belőle. Nagyszerű.

Ahogy Hatoska is leírta a goth nem egy öltözködési stílus, hanem egy zenei alapú szubkultúra. Zenével kezdődött, de 40 év alatt kialakult az, ami "kultúrán belüli kultúrává" teszi: szleng, érdeklődési kör, jellemző irodalom, filmek, magazinok, (basszus, még kertészkedős csoportunk is van) stb., aminek ugyan az öltözködés is része, de nem egy kiemelkedően fontos dolog. Mivel az élet több területét is érinti, tipikusan nem jellemző, hogy az ember kinövi. Viszont, ahogy az előző is mondta, az öltözködés zene nélkül csak egy jelmez és über ciki.

Amúgy a sorozat további részeiben inkább valami alter, hipszter, bohém kevercsnek tűnik, némi darkos beütéssel. Tuti, hogy ő sem azt hallgatja, ami a rádióból folyik, de talán átlag földi halandónak ez fogyaszthatóbb.

Személyiség:

- Az, hogy eltérj a mainstreamtől nagy fokú magabiztosság nélkül nem megy.

- Amit Ariáról kiemelnek általában az a művészi érdeklődés és a kreativitás. Ez amúgy a gothokról és az alter bohém stb-ről is általánosságban elmondható. De az is, hogy hülyébb, ügyetlenebb, egyiktől sem leszel, szóval ebbe az irányba érdemes mozdulni.

- Ami még általánosságban jellemző az a nyitottság. ami szintén nem egy haszontalan tulajdonság.

- "Aria olyan titokzatos" facepalm. Ez részben abból adódik, hogy nem tudod hová tenni a stílusát, részben meg állítólag zárkózott (értsd: nem bunkó, csak nem köti mindenkinek az orrára a dolgait).

2019. júl. 6. 08:58
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan hogy lehetett így jellemezni a karaktereket?
2019. júl. 28. 01:32
 9/9 anonim ***** válasza:
68%

Gondolom azért pont ő,mert ő a főszereplő, vele történik a legtöbb dolog :))

Ahhoz hogy tudjunk válaszolni, tényleg kell egy kép. Ha simán befested a hajad fekeére és leutánzod a stilusát, nem biztos, hogy olyan leszel :))

2019. júl. 28. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!