Pókember hazatérés?
Sziasztok. Az lenne a kérdésem hogy az alábbi film megnézhető-e önmagába? Mármint bárminemű "Bosszúállók" film megnézése nélkül úgy hogy érthető legyen? Azaz mennyire kapcsolódik a bosszúállók történetéhez? Illetve ha az egyik Bosszúállók-nak a folytatása akkor melyik az "előzmény" filmje amit érdemes lenne megnéznem?
Illetve kérem szépen valaki letudná írni a bosszúállók széria részeit történeti sorrendbe? Hogy egybe meg tudjam nézni szép sorba őket.
Önmagában is simán nézheted, asszem csak vasember bukkan fel benne (nem egyszer). Itt egy link, remélem segít,
De mint marvel ranjongó azt javaslom, hogy inkább megjelenés szerint nézd, úgy is össze áll a kép, bár lehet csak nekem, mert már mindent 20szor láttam😅. De döntsd el, a pókember meg simán nézhető, bár személy szerint nem szeretem tom hollandot, de nem ez volt a kérdés😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!