Mikor játszódik a Pókember: Hazatérés? (Bosszúállók: Végjáték spoiler)
Figyelt kérdés
Olvastam cikket ( [link] ahol azt írják 2010ben játszódott a Bosszúállók első része és 7 és fél év telt el és az már kerekítve 8 év amit mondanak ugye a film elején.
Viszont mikor a Végjátékban vissza mennek az időben, akkor 2012be mentek vissza amikor a Bosszúállók első része volt jelen.
Akkor most akkor hogy is van ez az egész?
Válaszokat előre is köszönöm!
2019. júl. 1. 19:25
1/2 anonim válasza:
Szerintem maguk a Marvelesek sincsenek igazán tisztában a pontos dátumokkal. Én is mindent olvastam már, de mivel, hogy 22 filmet nem könnyű pontosan összetartani, főleg más írókkal és rendezőkkel, ezért szerintem ezek elnézhetőek.
A Hazatérés a Polgárháború után van. Szerintem ennyi elég
2/2 anonim válasza:
Marvelesek sz rnak rá! Csak a 10 éves makimajmok nyomuljanak és csengessék a lóvét! Nem tudni mikor játszódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!