Mi szükség a SOKSZORI újraszinkronizálásra is?
Figyelt kérdés
nagy szívfájdalmam volt pl. disney meséknél hogy mindet újraszinkronizálták, bele volt már égve a szöveg és a szinkronhangok a fejembe. viszont azt hittem hogy ez egyszer teszik meg, régiről újra. most nagyon meglepődtem valamin, belenéztem az Óz-ba és mondom jajj ne, ez is így járt, egyből észrevettem más Dorothy hangja. aztán ránéztem, és már 4(!) szinkronváltozat van hozzá, erre mi szükség?2019. júl. 2. 09:52
1/2 anonim válasza:
Mert a jogtulajdonos nem adja el a szinkront a filmhez és mondjuk egy tv csatorna ezért kénytelen új szinkron készíteni. Mondjuk én szinkron ellenes vagyok, ezzel elveszik az eredeti szereplők hangja.
2/2 anonim válasza:
Drága megvenni a forgalmazói jogot olcsóbb új szinkront gyártani.
Minden a pénzről szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!