Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudtok nekem ajánlani sorozato...

Tudtok nekem ajánlani sorozatokat? Láttam már jó pár sorozatot és most semmi jót nem találok, ajánlanátok nekem?

Figyelt kérdés

Ezeket láttam és tetszetek: Hazug csajok társasága, Odaát, Pletykafészek, Szellemekkel suttogó, i zombie. Férjek gyöngye, Dr Csont, Lazíts kevin, Timeless, Sherlock és Watson, Lucifer, Papás babás, Szírén, HeartLand, Futótűz, The 100, Új lány, Flash, Super woman, Vámpírnaplókat is ismerem, Anyák gyöngye, Brooklyn 99, Mick kell a gyereknek, Rejtjelek, 9210, Modern család, Doktor Murphy, A mentalista, A kondom el van vetve, Castle, Született feleségek, Egyszer volt hol nem volt, Mike és Molly, Kínos, Az életcsajos oldala, Szívek szállodája, Carrie naplója, A SHIELD ügynökei, Sívek doktora, Rosewood, A kiválasztott.

Nem tetszett: A búra alatt, Totál szívás, The walking Dead, Trónók harca, Teen wolf, Lost.

Egyenlőre ennyi jutott eszembe.

2019. jún. 29. 20:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Stranger things, Sex education,
2020. márc. 1. 18:10
 12/14 anonim ***** válasza:
Faking it
2020. márc. 1. 18:12
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszi, köszi
2020. ápr. 13. 18:46
 14/14 anonim ***** válasza:
Alaska nyomában
2020. ápr. 28. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!