Tudtok nekem ajánlani sorozatokat? Láttam már jó pár sorozatot és most semmi jót nem találok, ajánlanátok nekem?
Ezeket láttam és tetszetek: Hazug csajok társasága, Odaát, Pletykafészek, Szellemekkel suttogó, i zombie. Férjek gyöngye, Dr Csont, Lazíts kevin, Timeless, Sherlock és Watson, Lucifer, Papás babás, Szírén, HeartLand, Futótűz, The 100, Új lány, Flash, Super woman, Vámpírnaplókat is ismerem, Anyák gyöngye, Brooklyn 99, Mick kell a gyereknek, Rejtjelek, 9210, Modern család, Doktor Murphy, A mentalista, A kondom el van vetve, Castle, Született feleségek, Egyszer volt hol nem volt, Mike és Molly, Kínos, Az életcsajos oldala, Szívek szállodája, Carrie naplója, A SHIELD ügynökei, Sívek doktora, Rosewood, A kiválasztott.
Nem tetszett: A búra alatt, Totál szívás, The walking Dead, Trónók harca, Teen wolf, Lost.
Egyenlőre ennyi jutott eszembe.
Grimm
Beyond
Buffy
Angel
A vámpír a vérfarkas és a szellem
Fekete vitorlák
Damien
A bohóc
Dexter
Dominion - Bukott angyalok
Internátus
A hős legendája
Ravenswood
Outlander
Revolution
Robin Hood (2006)
Merlin kalandjai (2008)
Őslények kalandorai
Az elveszett világ
Hetedik érzék
Doctor who
A tanár
The Big Bang Theory
Young Sheldon
Euphoria
Chernobyl
Big Little Lies
Reign
Doom patrol
Younger
Dark
Cloak and Dagger
Legacies
The Originals
The Resident
Vikings
New Amsterdam
Manifest
This is Us
Killing Eve
The Magicians
American Gods
A discovery of witches
Charmed
Gotham
The Haunting of hill house
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!