Tudnátok írni izgalmas horror film címeket?
Hogy mi az izgalmas, az azért elég szubjektív dolog.
Pl írhatok én neked rape and revenge, vagy expoitation horrorokat, de lehet, hogy neked nem lenne izgalmas, vagy meg sem tudnád nézni őket, annyira durvák. Mi érdekel a horrorból? Melyik alműfaj? Revenge? Rape and revenge? Creature feature? Slasher? Shocker? Video nasty? Ghost story? Found camera? Giallo? Redneck? Zombie? Haunted House? Splatter? Torture? - Több, mint 25 éve foglalkozom horrorral, úgyhogy van rálátásom. :)
Ami szerintem izgalmas, és mondjuk átlag nézőnek is fogyasztható, az talán a revenge, redneck és a slasher. Mondjuk egy Wrong Turn kellően pörgős.
De ha tényleg feszült horrorokat keresel, akkor a 2000-es évek francia újhullámos durva horrorjai a te filmjeid. A Martyrs, Inside, Frontier(s), Them, High Lane nagyon jó, minőségi horrorok és feszültek is (DE ne az amerikai remake-et nézd meg belőlük.)
Zombis filmeket is szeretem. Igaz, a "kötelező" darabokat már láttam vagy 10x.
Amiket keresnék ez a tipikus "ki a gyilkos" típusú. Mint Boldog halálod napját, sikoly hasonló filmek.
4-es vagyok... Akkor gondolom a Tudom mit tettél ... sorozat megvolt. És az Urban Legend filmek is.
Hasonló - nem tudni, ki a gyilkos slasher a Cold Prey, Valentine, Prom Night (az eredetit nézd), Black Christmas, My bloody Valentine, Sorority House Massacre, Happy Birthday to Me (ez arról is híres, hogy a plakátján látható kép nem is szerepel a filmben), April Fool's Day, Sleepaway Camp (az egyik legkultikusabb horror a témában, NE, ismétlem NE olvass el róla semmit, ha még nem láttad, ülj le megnézni teljesen tudatlanul!), Cry Wolf - ezek mind hasonlóak azokhoz, amit leírtál
Köszi Szépen! Látom eléggé kened a műfajt.
Vagy te üzemelteted a "FreakShow" Youtube csatornát? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!