Melyik az a horrorfilm, ami leköt és nem kalandozok el másfelé, mert izgalmas és ijesztő? Leírás fontos!
Figyelt kérdés
Tehát sok olyan horrorfilmet láttam már, amit megnéztem, de különösebben nem vettem észre a különbséget a megnézett film között és pl. egy akciófilm között(max több volt a vér). Na most volt ebből néhány olyan is, amire végig koncentráltam, ha olyan jelenet volt megijedtem, és vártam, hogy mi lesz a dolgok folytatása és végül a vége.
Tehát olyan filmet szeretnék, ami egyszerűen leköt és nem csak az öldöklésről, meg vérről szól.
2018. máj. 6. 15:15
3/6 A kérdező kommentje:
The Ritual nem volt rossz, megnéztem, de lehetne még ennél izgalmasabb is.
A másodikba belekezdtem, de sablon story, nekem nagyon unalmas volt.
Jöhetnek még a címek!
2018. máj. 7. 17:23
4/6 anonim válasza:
You're next
The descent
Hush
Oculus
Nem mondanám mozgalmasabbnak őket, de nekem ezek is tetszettek.
6/6 anonim válasza:
Ajánlom a "The Witch", azaz "A boszorkány" (2016) című filmet. Teljesen eltér a megszokot horrortól, de az egész film ad egyfajta hangulatot. A képek, a zene és a kor, amiben játszódik (16. század) nagyon bizarrá teszi, és nem utolsósorban a sztori is érdekes. Sok kritikát kapott, de szerintem érdemes megnézni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!