Ajánlanátok izgalmas, de nem ijesztő sorozatokat?
Eddig amiket láttam és tetszett is: Riverdale, 13 Reasons Why, Skam, Gossip Girl,Egynyári kaland, Famous in love(ez határeset)
Most elkezdtem a Vámpírnaplókat, mert már nem volt ötletem, hogy mit nézzek, és erről csak jókat hallottam, de nekem valahogy sok. A történet izgalmas, csak nekem talán túlságosan is. Nem nagyon bírom a vér látványát, mégha tudom, hogy nem is igazi (nem kell beszólni, hogy gondolhattam volna, hogy vér lesz benn, mivel vámpíros).
Szóval a lényeg, hogy örülnék, ha ajánlanátok valami jó sorozatot, ami ezek alapján tetszhet. Előre is köszi!
- Charmed - az örök kedvencem
- Hex (ez angol, de ha TVD-t nem bírtad, akkor ne állj neki, a második évad durva)
- True Calling - bár itt meg hullákkal beszél a lány
- Skins 1-2 (a többi már szerintem ratyi) - angol fiatalokról szól, vér nincs benne, de káromkodás, szex igen
Én ilyeneket, mint te nem néztem, nekem az nem igazán sorozat.
De:
- Szívek szállodája
- The OC
- H2O - az eredeti
- Pretty little liars
Revenge(bosszú)
Orphan Black(Sötét árvák)
Prison Break(szökés)
The Secret cricle
A Klikk
Devious Maids (született szobalányok)
Blinspot (Rejtéj)
Ezek nem ijesztőek,nagyon jó sorozatok,de a legjobb sorozat az a The Originals:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!