Melyik volt a kedvenc "Elveszett világok" részetek a rajzfilm sorozatból?
Figyelt kérdés
Régen néztem mindig, és most rá találtam újra, annyi emléket hozott fel, de csak egy részt szeretnék nézni, újra azért nincs türelmem. A legérdekesebbet azért megnézném.
Köszi:)
2019. jún. 22. 19:02
1/6 anonim válasza:
Nem inkább elsüllyedt világok?
Mert abból csak a kalózok dala maradt meg nekem, de azt kívülről fújom még 46 évesen is.
2/6 anonim válasza:
Itt a dal, nagyon odaver:
3/6 A kérdező kommentje:
Hát tényleg régen volt 🤔
😂😂😂Igen, azaz, köszi
2019. jún. 22. 19:09
4/6 anonim válasza:
ha már elsüllyedt világok, nem mehetünk el a főcímdal mellett : https://www.youtube.com/watch?v=p-IiD_JHLo8
5/6 anonim válasza:
Első vagyok - tudjátok mi volt még jó? Az elveszett aranyvárosok. Szintén világbajnok főcímdallal és jó történettel.
Ez az Elsüllyedt világok számomra gyerekként is nagyon szürreálisnak hatott és depresszívnek, tetszett, de igazán felnőttként tudtam értékelni a képi világot, geg-eket, és a történetet.
6/6 anonim válasza:
NA, most én írtam rosszul, Titokzatos aranyvárosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!