Ki a kedvenc ékköved a Steven Universből?
Figyelt kérdés
2018. szept. 30. 11:12
1/9 anonim válasza:
Ametiszt mert egyedül őnneki van valami egyedi stílusa.
2/9 A kérdező kommentje:
Nekem Peridot, marhára birom a cinikus humorát, no meg a képességét, a tárgyak levitáltatását, a kedvencem a Gyalogkakukk tematikájú rész volt, ahol Stevennel próbálják elkapni a fertőzött ékkővet a sivatagban, azon szakadtam.
2018. okt. 3. 19:44
3/9 anonim válasza:
Kéék agát! Annyira próbál megfelelni kék gyémántnak hogy az már nevetséges, komoly és parancsoló, mindig hűséges vezetőjéhez. A dizájnja meg nagyon egyedi, egyszerűen imádom. Kár hogy a "rosszfiúk" táborát erősíti :/
4/9 anonim válasza:
Nem fúziók közül Ametiszt, Fúziók közül Gránát.
5/9 anonim válasza:
Nekem Ametiszt, nagyon bírom egy az egyben, az ötlözködési stílusát, a kaja mániáját, és a vidám, energikus természetét, és ez a rejtett kisebbségi komplexus is érdekessé teszi a karakterét szerintem.💜💜💜
A másik kedvencem Gránát, nagyon szeretem, ahogy gondoskodik Stevenről, és a csapatról, anyáskodó, és vezéregyéniség egyben, egy szigorú, ám csupa szív karakter.❤️💜💙
6/9 anonim válasza:
Lapis Lazuli. Ne kérdezd miért, egyszerűen fogalmam sincs..
7/9 anonim válasza:
Nekem a Gyémántok, (Főleg Kék) az elején tök gonoszak voltak, de a Reunited-ben, Change your Mind-ban imádtam a karakterüket, főleg az utóbbiban ahol nem hittem el egy-egy kérdés hogy hatott rájuk.💛💙❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!