Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek milyen lenne a...

Szerintetek milyen lenne a "tökéletes" szerelőgárda a Kis hableány élő szereplős filmjéhez?

Figyelt kérdés

Szerintem Arielnek Madelaine Petsch, Eriknek pedig Zac Efron.

Szerintetek? :)

2019. jún. 21. 19:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ma jelentették be, hogy ki lesz Ariel.
2019. júl. 4. 00:15
 12/17 A kérdező kommentje:
Igen, láttam. Hát nem tudom, így elsőre nekem nem tűnik olyan jó választásnak, de ki tudja, lehet tök jó lesz. Mondjuk korban passzol hozzá, énekelni is tud. Viszont Zacben még mindig nagyon reménykedek.
2019. júl. 4. 19:17
 13/17 anonim ***** válasza:
Az a gond, hogy konkrétan a kapcsolatai miatt került be, nem is volt rendes válogatás. :/ A hangja jó, nem a legjobb, de elmegy egynek. Inkább aggódom a színészi teljesítménye miatt.
2019. júl. 5. 00:44
 14/17 A kérdező kommentje:
Igen? Nem gondoltam, hogy a Disney-nél is van ilyen. Na mindegy, talán jó lesz. Azért reménykedek benne, hogy a többi szereplő jobban fog passzolni az eredeti karakterhez.
2019. júl. 5. 12:47
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Mármint ennek a színésznőnek alig van színészi múltja, szóval biztos, hogy nem külön erre kérték fel. És ha nyitottak voltak a kezdő, de debütálásra váró szinésznőkre akkor meghallgatás felhívást kellett volna közzétenniük, legalábbis minimum a színészügynökségek között terjeszteni. De egy csomó lány színészügynökségnék folyamatosan kérdezősködött hogy van-e már Kis Hableány válogatás, de egyik ügynöksem sem volt értesítve.

Beyonce meg az előző disney élőszereplős (Oroszlánkirály) egyik főszereplője volt. És most a semmiből a következő nagyköltségű filmnek hirtelen “véletlenül” az ő mentoráltja lesz Ariel...

Gondolom titokban volt egy meghallgatás, ahova minden belsős ember betolta az ismerősét és azok közül választották a legjobbat...

2019. júl. 5. 15:15
 16/17 anonim válasza:
53%
Azért az elég durva, hogy a konkrétan PIROS(legyen most vörös) hajú, hófehér bőrű Arielnek a szerepére egy fekete bőrű színésznőt választottak. Értem én hogy rasszizmus, így meg úgy, de ennyire ledugni az emberek torkán. Már csak azt várom hogy Ursuláról kiderüljön hogy leszbikus.
2019. júl. 12. 14:39
 17/17 A kérdező kommentje:
Fhuu jah. Vagy Ericnek betesznek egy Quasimodo-típusú színészt. Ne értsétek félre, aranyos Quasimodo, de akkor is.
2019. júl. 12. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!