Szerintetek milyen lenne a "tökéletes" szerelőgárda a Kis hableány élő szereplős filmjéhez?
Szerintem Arielnek Madelaine Petsch, Eriknek pedig Zac Efron.
Szerintetek? :)
Szerintem mindenképpen egy ismeretlen színésznőt kéne szerződtetniük.
Madelaine Petschet bírom, de őszíntén szólva nagyon nem tud énekelni, a Riverdale-ben is csak úgy tudta kiénekelni a dalokat, hogy autotune-t tettek rá és lejjebb vették több oktávval az eredetit dalokat.
Ariana Grande meg szerintem nem elég jó színésznő hozzá. Elég megnézni a Hairspray live-ban. Csak azért mert szoprán hangja van és a múltban be volt festve a haja vörösre még nem jelenti azt, hogy máris ő a perfekt Ariel.
5-ös vagyok:
Az kizárt dolog, hogy a dalokat más énekelné fel, az az egyik leggázabb és legkínosabb dolog a filmiparban. Botrány lenne.
Mivel Lin Manuel Miranda fogja a zenéjét szerezni, ezért nagy az esély még, hogy a Broadwayról szereznek színésznőt.
Vagy akit még el tudnék képzelni az Rachel Zegler. Még amatőrnek számít filmeknél, de jövőre ő lesz a főszereplője Steven Spielberg West Side Story remake-jének, szóval nagy eséllyel fel lesz fedezve Hollywoodban. Ráadásul 18 éves, szóval korban se lenne túl idős, plusz meg van a hangja Arielhez, mint azt ahogyan a youtube csatornájára kitett Part of your world cover bizonyítja:
Arielnek Zendaya vagy Katherine Langford.
Eriknek pedig Joe Keery vagy Harry Styles.
+Danny Devito Ursulának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!