A Twilight harmadik részében mik azok az XXL-es kutyák? És mit keresnek a vámpírok a tóban?
Én speciel ki nem állhatom ezt a könyv illetve filmsorozatot, de láttam a Napfogyatkozásnak a bemutatóját, és abban van, hogy a vámpírok kijönnek a vízből, és akkor jönnek ezek a nagy dögök... Ezek az XXL-es KUTYÁK!!!
És mit keresnek a vámpírok a vízben? Ez a jelenet inkább hasonlít egy '80-as évek beli horrorra, amikor a zombik kimásznak a partra, és fél lábukat maguk után vonszolva "Agyat..." hörgések közepette üldözik az embereket... Szerintem gáz... :S
12:44 - Nem azért tettem fel a kérdést, mert érdekel a film, henm mert nem értettem a bemutatót a tévében. Én, aki körül van vége RPG-sekkel, akik Vampire-t is játszanak, nem hiszem, hogy bármikor is megnézném a filmet, mert ha a filmek is olyan "értelmesek", mint a bemutatók, szerintem sírnék a röhögéstől...
13:02 - Én a rendes vámpírsztorikat szeretem, de nem ezeket a manapság divattá vált sz*rokat. A Vámpírnaplókból meg megnéztem másfél részt (a másodikat csak azért kezdtem el nézni, hátha jobb lesz, mint az előző) és rájöttem, hogy totál szánalom, nem is rendes vámpírokról szól, hanem csak szerelmes-tinis-vámpírocskás izékről... :-S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!