A Twilight harmadik részében mik azok az XXL-es kutyák? És mit keresnek a vámpírok a tóban?
Én speciel ki nem állhatom ezt a könyv illetve filmsorozatot, de láttam a Napfogyatkozásnak a bemutatóját, és abban van, hogy a vámpírok kijönnek a vízből, és akkor jönnek ezek a nagy dögök... Ezek az XXL-es KUTYÁK!!!
És mit keresnek a vámpírok a vízben? Ez a jelenet inkább hasonlít egy '80-as évek beli horrorra, amikor a zombik kimásznak a partra, és fél lábukat maguk után vonszolva "Agyat..." hörgések közepette üldözik az embereket... Szerintem gáz... :S
Azok az XXL-es varkasok, vérfarkasok.
A vámpírok pedig azért közlekedtek a tóban, hogy a víz elmossa a szagukat és hogy a vérfarkasok ne tudják őket követni.
Most mit nem lehet ezen érteni?
xD ... Ez a leghülyébb kérdés, amit ezen az oldalon valaha olvastam xD xD
úristen
azt hittem egyedül vagyok a Földön a véleményemmel:D
hát ez LOL
tvájnyál:XDXD
A klasszikus vámpír történetekből kiderült már, hogy nincs szaguk, ergo, nincs mit lemosni a vízben. A jelenet nekem a Rejtélyek városa sorozatra hajaz.
A vérfarkasok meg eddig egyetlen filmben sem voltak így ábrázolva. Ezek valóban óriási (XXL) kutyák, semmi emberi vonás nincs bennük. Akkor mitől vérfarkasok?
Lehet, hogy a forgatókönyv írója és a film rendezője alap-fogalmakkal sincs tisztában, vagy új alapokra helyezi az egész vámpír mítoszt?
Köszi a válaszokat, azok előtt meg, akik velem együtt utálják a Tvájnyálat, megemelem a kalapomat! ^^
11:45 Bocs, de én még azoknál a színvonalas vámpírtörténeteknél tartok, mint az "Interjú a vámpírral" meg a "Lestat, a vámpír", amik 1976-ban, illetve 1985-ben íródtak, és világosan ki van bennük fejtve, hogy a vámpíroknak nincs szaguk! Az, hogy a mai vámpírtörénetekben már magasról tesznek az eredeti vámpírmítoszra, arról én nem tehetek. Ez a Stephenie Mayer vagy ki a fene átírta az egész vámpírmítoszt, minek következtében a mai tinik már nincsenek tisztában azzal, ami évetizedek óta így meg úgy volt elképzelve/megírva/kifejte... Elrontotta az egészet, nyálassá tette azokat a képzeletbeli lényeget, amik ezelőtt a titokzatos gonoszságról voltak híresek...
És ha az XXL-es kutyák tényleg a vérfarkasok, akkor csak gratulálni tudok, hogy már nem csak a vámpírok, hanem a vérfarkasok is elkorcsosultak... Csak gratulálni tudok neki!
Már bocs.De azok nem vérfarkasok,hanem alakváltók.:)
És egyáltalán nem azért mennek a tóban hogy ne érezzék a szagukat a farkasok. Ilyen nincs benne. Am ott lepődnek meg,hogy a farkasok is a Cullen-kel harcolnak.
Ja és tudom idi..óta rajongó vok.:)
Még jó, hogy a rajongók is ílyen "egyformán" tudják, miről szól a történet... xD
Alakváltók... Nekem azok csak az Odaát-ból ismerősek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!