Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Twilight harmadik részében...

A Twilight harmadik részében mik azok az XXL-es kutyák? És mit keresnek a vámpírok a tóban?

Figyelt kérdés

Én speciel ki nem állhatom ezt a könyv illetve filmsorozatot, de láttam a Napfogyatkozásnak a bemutatóját, és abban van, hogy a vámpírok kijönnek a vízből, és akkor jönnek ezek a nagy dögök... Ezek az XXL-es KUTYÁK!!!

És mit keresnek a vámpírok a vízben? Ez a jelenet inkább hasonlít egy '80-as évek beli horrorra, amikor a zombik kimásznak a partra, és fél lábukat maguk után vonszolva "Agyat..." hörgések közepette üldözik az embereket... Szerintem gáz... :S

2010. júl. 9. 09:21
1 2
 1/13 anonim válasza:
52%
Magam se szeretem ezt a sorozatot. Az XXL-es kutyáid vérfarkasok. A tós jelenet meg csak hatásos elem, amúgy meg semmi értelme XD
2010. júl. 9. 10:56
 2/13 anonim válasza:
55%

tvájnyál XDDD

szija tesó XD

2010. júl. 9. 11:45
 3/13 anonim ***** válasza:
30%

Azok az XXL-es varkasok, vérfarkasok.

A vámpírok pedig azért közlekedtek a tóban, hogy a víz elmossa a szagukat és hogy a vérfarkasok ne tudják őket követni.

Most mit nem lehet ezen érteni?

xD ... Ez a leghülyébb kérdés, amit ezen az oldalon valaha olvastam xD xD

2010. júl. 9. 11:45
 4/13 anonim válasza:
48%
utolsó, te meg egy nyomorék tvájnyál rajongó kis debil vagy :)
2010. júl. 9. 11:49
 5/13 anonim ***** válasza:
45%

úristen

azt hittem egyedül vagyok a Földön a véleményemmel:D

hát ez LOL

tvájnyál:XDXD

2010. júl. 9. 13:28
 6/13 anonim ***** válasza:
81%

A klasszikus vámpír történetekből kiderült már, hogy nincs szaguk, ergo, nincs mit lemosni a vízben. A jelenet nekem a Rejtélyek városa sorozatra hajaz.

A vérfarkasok meg eddig egyetlen filmben sem voltak így ábrázolva. Ezek valóban óriási (XXL) kutyák, semmi emberi vonás nincs bennük. Akkor mitől vérfarkasok?

Lehet, hogy a forgatókönyv írója és a film rendezője alap-fogalmakkal sincs tisztában, vagy új alapokra helyezi az egész vámpír mítoszt?

2010. júl. 9. 14:31
 7/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, azok előtt meg, akik velem együtt utálják a Tvájnyálat, megemelem a kalapomat! ^^

11:45 Bocs, de én még azoknál a színvonalas vámpírtörténeteknél tartok, mint az "Interjú a vámpírral" meg a "Lestat, a vámpír", amik 1976-ban, illetve 1985-ben íródtak, és világosan ki van bennük fejtve, hogy a vámpíroknak nincs szaguk! Az, hogy a mai vámpírtörénetekben már magasról tesznek az eredeti vámpírmítoszra, arról én nem tehetek. Ez a Stephenie Mayer vagy ki a fene átírta az egész vámpírmítoszt, minek következtében a mai tinik már nincsenek tisztában azzal, ami évetizedek óta így meg úgy volt elképzelve/megírva/kifejte... Elrontotta az egészet, nyálassá tette azokat a képzeletbeli lényeget, amik ezelőtt a titokzatos gonoszságról voltak híresek...

És ha az XXL-es kutyák tényleg a vérfarkasok, akkor csak gratulálni tudok, hogy már nem csak a vámpírok, hanem a vérfarkasok is elkorcsosultak... Csak gratulálni tudok neki!

2010. júl. 9. 15:45
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Már bocs.De azok nem vérfarkasok,hanem alakváltók.:)

És egyáltalán nem azért mennek a tóban hogy ne érezzék a szagukat a farkasok. Ilyen nincs benne. Am ott lepődnek meg,hogy a farkasok is a Cullen-kel harcolnak.

Ja és tudom idi..óta rajongó vok.:)

2010. júl. 9. 23:09
 9/13 A kérdező kommentje:

Még jó, hogy a rajongók is ílyen "egyformán" tudják, miről szól a történet... xD

Alakváltók... Nekem azok csak az Odaát-ból ismerősek...

2010. júl. 10. 10:15
 10/13 anonim válasza:
Nem kell mindenkinek szeretnie az Alkonyatot ,de miért tetted fel ezt a kérdést akkor csak érdekel téged is a film szóval...
2010. júl. 12. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!