Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Honnan tölthetném le ezt a...

Honnan tölthetném le ezt a Disney rajzfilmet magyarul?

Figyelt kérdés
A címe: The Great Mouse Detective, 1986-os rajzfilm. Közel az összes Disney klasszikust ismerem, de erről csak a neten láttam angol részleteket és érdekelne. Azonban a torrent oldalak óriási tartalmú Disney packjai között sincs meg. Tudnátok segíteni? Már a magyar címe se jönne rosszul...
2010. júl. 8. 20:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem vagyok ismerős torrent oldalakon, de google-ba beírva ezeket találtam:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

magyar címét én sem találtam, port.hu-n nem volt, de imdb-n és wikipediaban fenn van.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. júl. 12. 22:02
 2/3 anonim válasza:

Ezen a linken tudod letölteni magát a mesét. Úgy tudom, hogy nem adták ki nálunk magyarul, de linkelek hozzá magyar feliratot.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. márc. 6. 17:03
 3/3 A kérdező kommentje:
A mesét letöltöttem az utolsó felhasználó linkjéről, nagyon szépen köszönöm! Azonban problémám a felirattal még van: késik. az elején csak 3 másodpercet, a közepe fele már 45öt.. és elég nehéz megjegyezni a 45 másodperces időeltolódáskor, hogy most mikor mit is mondanak.. kb 10 helyről töltöttem le feliratot, de csak egyetlen készült, mindenhova azt rakják fel.. valaki, tudna segíteni hozzájutni egy olyan felirathoz ami nem késik??
2011. ápr. 23. 02:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!