Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért jó sorozat a Trónok...

Miért jó sorozat a Trónok Harca és a Chernobyl?

Figyelt kérdés
2019. jún. 11. 22:37
 1/7 anonim ***** válasza:
18%
A Trónok harca tényleg jó,viszont nekem a Chernobyl nem jött be,az első részt nehezen,de végignéztem,a másodikon elaludtam,így nem nézem tovább,számomra érdektelen,nem köt le...Viszont alig várom hogy folytassák a Mindhuntert és az Alienistet.
2019. jún. 11. 22:47
 2/7 anonim ***** válasza:
68%
Trónok harcát nem láttam. Csernobil: mert élethűen bemutatja azt, hogy mi történt pontosan. Az akkori életet, a gondolkodást. Nagyon drámai
2019. jún. 11. 22:50
 3/7 anonim ***** válasza:
77%
A Chernobyl egy megtörtént eset, amit baromi jól bemutat a sorozat. Bele kell élnie magát az embernek, hogy értékelni tudja, mert ez VELÜNK történt. Ha ez egy fantasy lenne, akkor egy félig meddig unalmas sorozat lenne, de ha belegondol az ember, hogy valójában mi történt és mi történhetett volna még ezen felül és mit élhettek át azok, akik megélték ezt testközelből. Az brutális! Ezt vagy fel tudja fogni az ember vagy nem. Hihetetlen, ami történt és remekül bemutatják. Pusztán ennyi, de ez épp elég is.
2019. jún. 12. 00:19
 4/7 anonim ***** válasza:
2019. jún. 12. 08:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Lepontozó trollok. Szánalmasak vagytok.
2019. jún. 12. 14:27
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Az első nem jó sorozat, nagyon nem.

A másik meg ugyan jó sorozat, de csak azért nézik ennyien mert "mindenki nézi". (Mondjuk ez az elsőre is igaz.)

2019. jún. 12. 14:59
 7/7 anonim ***** válasza:
37%
Elég gáz ez a duma, hogy csak azért néz vki vmit, mert más is nézi... szerinted nem így működik a világ? Te iy azt veszed meg, amit sokan megvesznek, és elterjedt róla, hogy jó. Aztán megkóstolod, ha kiderül hogy valóban az, akkor már te is szereted. Miért kéne vkinek azt néznie, amiről nem is tud hogy létezik? Eszem megáll az ilyen i.diótáktól
2019. jún. 12. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!