Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért ilyen jók a török...

Miért ilyen jók a török sorozatok?

Figyelt kérdés
Sosem szerettem az ilyen brazil nyálas sorozatokat de most egyszerűen nem bírom abbahagyni ezeket. Szinte éjjel nappal ezeket nézném mint a Kadin pl
2019. jún. 9. 22:57
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
Tiszteletben tartjuk az egyéni véleményed, de tudtommal a török sorozatokról nem éppen az az általános közvélemény hogy annyira jók lennének. Én egyet sem nézek így nem tudok véleményt mondani, de amit hallottam/olvastam, az alapján enyhén szólva kétlem hogy a török sorozatok olyan hű de jók lennének nagy átlagban...
2019. jún. 9. 23:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért a Szulejmán meg a Szultána egész jó.
2019. jún. 9. 23:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A török nem brazil, semmilyen szinten nem lehet párhuzamot vonni közöttük, még a sorozataik tekintetében sem. Azok a szappanoperák amikről te beszélsz, szerintem a színészet kicsúfolásai. Annyira teátrális és eltúlzott, hogy az valami katasztrófa szerintem. Én két török sorozatot néztem, az Ezelt és a Szulejmánt. Ezek például szerintem nagyon igényesen lettek megcsinálva látványilag és történetileg is. Az én érdeklődésemet mindig fenn tudták tartani, nem laposodott el a sztori.
2019. jún. 9. 23:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
azért az Ezel-t nem nevezném szappanoperának...viszont azóta sem láttam jobbat. két húgom van akik rá vannak kattanva a török sorozatokra mint pl:Végtelen szerelem-ebből láttam jó pár részt,és elég jó.ráadásul a youtube-on is fent van hd minőségben.ott van még a tégla,a gödör,meg még jó pár,ezek igényesebbek.viszont van ellenpélda is pl.az Elif...ahogy hallom vagy egy tucatszor elrabolták és még mindig nincs vége.s ezek után még van aki nézi
2019. jún. 10. 06:44
 5/7 anonim válasza:
43%

Ellenkező véleménnyel vagyok, a Brazil latin stb szappanoperák a kedvenceim, igaz nincs valóság alapja sok de emberek!! Sorozatot nézünk ami nem igaz? Vagy a hétköznapokat??

A török sorozatok uncsik, nincs bennük izgalom, a szereplők hétköznapiak és ugyan úgy néznek ki. A zene jó de a sztori.. elhuzzák a világ fájdalmát pl a végtelen szerelembe.. az ezel meg se eleje se vége bonyolult. Uh én maradok a brazilnál Teresa, Maricsuj és társai:)

2019. jún. 10. 09:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Női gondolkodást, érzelmekkel való látásmódot mutatják be. Ez sokakat megfog.
2019. jún. 10. 12:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Én imádom őket kicsit én is rá vagyok kapva!:)
2019. júl. 14. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!