Miért ennyire népszerűek a szultános sorozatok?
Na azért nem csak a öreg nénik nézik. Az én korosztályomban, a 20-as éveikben járok közül elég sokat ismerek, aki nézi, például én is.
Egyébként azért is lehet, mert az elmúlt kb. 20 évben szinte csak a dél-amerikai, sorozatnak is nehezen nevezhető nyekergés ment, ugyanazzal a történettel, ugyanazokkal a színészekkel... Már mindenki megunta. Ezek a mostani török sorozatok meg eléggé másfélék, a mentalitásuk is egész más, és látszik rajtuk, hogy többet foglalkoztak az elkészítéssel is, másrészt valamennyi történelem is van benne. Szerintem sokkal nézhetőbbek, mint azok a nyavalygós, semmitmondó, egy kaptafára készült latin hülyeségek. Meg egyébként is, ezek a kosztümös törökök ezerszer jobban néznek ki, mint azok a felpumpált lökhárítós, vakolatos mexikóiak.
nah ne már..
a kosztümös tv sorozat az ott kezdődik,hogy róma,spartacus,borgiák,tudorok,vikingek.
a török tv sorozatok ugyanolyanok,mint a brazilok.
kockázatot nem vállaló unalmas forgatókönyv,nulla tempó,realitást nélkülöző párbeszédek és mindenki úgy néz ki,úgy öltözik mintha skatulyából húzták volna ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!