Mikortól lesz elérhető a Csernobil sorozat negyedik része magyar nyelven?
Figyelt kérdés
Az első három részt már láttam, HBO Go felhasználóval is rendelkezem, de a negyedik rész még csak angol nyelven van fent.
Kicsit furcsállom, mivel elvileg már magyar szinkronnal is játszották a tévében. Esetleg valaki nem tudja, hogy mikor lesz elérhető magyar nyelven? Nagyon érdekel a sorozat vége, és ha már magyarul kezdtem el, nem angolul szeretném befejezni!
2019. jún. 8. 22:10
2/3 A kérdező kommentje:
"Nagyon érdekel a sorozat vége, és ha már magyarul kezdtem el, nem angolul szeretném befejezni!"
Ez egyféle mánia nálam, de ha egy sorozatot elkezdek egy nyelven, akkor azon a nyelven kell befejeznem. Teljesen rontja az élményt, ha más hangokat hallok egy idő után.
2019. jún. 8. 23:59
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!