Melyik a kedvenc szerelmi történeted? (Film könyv vagy sorozat)
Én férfiként ugye nem vagyok nagy rajongója a romantikus történeteknek, de a Mielőtt megismertelek az nagyon megfogott, még meg is könnyeztem a végét. :D
A másik ilyen amit szívesen nézek az a Sztárom a párom, azt még gimiben néztük anno jó pár éve, egész jól szórakoztam rajta pedig valami nyálas undormányra számítottam (mondjuk persze van benne nyáladzás, de összességében szórakoztató film).
Illetve egy hónapja láttam a "Pizzarománc" című filmet, az is tetszett, bár ott inkább a humor volt az ami megfogott mint a romantikus szál. De azok is szórakoztam.
Más filmet vagy nem láttam vagy nem tetszett (klisés nyálas filmek), könyvet meg ugye nem olvasok ilyen témában, csak krimit, akciót, történelmit meg sci-fit. Sorozatot meg egyáltalán semmit nem nézek Star Wars-ot leszámítva, de ha néznék sem hiszem hogy ilyenekkel nyitnék.
Minden említett műnél a könyvre gondolok.
Setét Torony: (Stephen King)
- az egész sorozat alatt Eddie és Susannah
- a Varázsló és Üvegben Roland és Susan
Azért, mert annyira alaposan megismerni a szereplőket a sztori alatt, hogy tényleg ad is valamit ez a szál. Sok romantikus sztorival az a bajom, hogy ott van két szép ember, összejönnek, örülünk, és kész, igazából egyrészt nem ismerjük meg őket, másrészt meg úgyis mindegy, mert nem lényeges elem. Itt viszont nagyon magával ragadó.
Illetve még az 1984 (Orwell) tetszett, ott egy elég különleges világba sikerült belehelyezni a szerelmi szálat, és sok dolgot tudunk meg ezen keresztül.
Ugyan nem központi elem a romantika a műben, de érdekes kapcsolatot vázol fel még a Hajnal Bolygó Robotjai (Asimov)
Talán a legromantikusabb mű, ami nagyon tetszett, az az Időutazó Felesége (Audrey Niffenegger), drámai, izgalmas és nagyon szomorú, imádtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!