Olyan vígjátékot keresek amiben a fekete humor dominál. Ajánlanátok ilyen filmeket?
Figyelt kérdés
És nem a fing benne a vicc, vagy hogy egy férfi női ruhát hord...2019. jún. 5. 20:09
11/16 anonim válasza:
Érdekes módon vannak olyan válaszok a kérdésre, amik vígjátékot írtak és feketehumorral dolgozik.
A kérdéssel nincs gond. De a lepontozósdival csak azt éred el, hogy gyerekesnek és sértődöttnek gondolnak téged.
12/16 anonim válasza:
Az nem is lehet hogy nem én pontoztalak le? És ha igen? Szerintem akkor is lényegtelen. Amúgy nem arra van az oldalnak ez a funkciója hogy kifejelezzem vele hogy tetszett e a válaszod? Amúgy szerintem túléli a kedves kérdező hogyha végig nézi ezt a filmet... Lehet hogy számára nem is lesz humoros, max néz egyet, hogy vannak emberek akiknek ez vicces. Én hangosan felnevettem pár jelenetnel, annyira jól megirt dialógusok voltak benne. Egyébként abban igazad van, hogy nem vígjáték kategória... A fekete humorra figyeltem fel hirtelen, és ez volt az általam legutóbb látott olyan film, ami olyan kicsit fekete humoros volt. Tényleg lehetne nyomasztó is akár a film hangulata, de nekem nem volt az. Lehet a foszereplo karaktere miatt, mert ő sem a banataval foglalkozik, hanem valamifele igazságot akar tenni a lánya meggyilkolasaert. De egyébként tényleg nem egy laza vígjáték, én is sokáig gondolkoztam utána a filmen, de miközben néztem szinte végig nagyon szorakoztatott. Szerintem a színészi munka miatt, a jó történetvezetes, és a frappáns dialógusok miatt. Szóval itt nem maga az alap szituáció a vicces mint az In Brugesben például (bár ott is viccesek a dialógusok). Bár ha így nézzük akkor a Becstelen Brigantykban sem vicces alapszituáció, és abba mégsem kötöttel bele. Egyébként az volt a kerese a kedves kérdezonek, hogy ne alpári humorral dominaljon a film. Téged amúgy egyszer sem csalt mosolyra a film? Lehet én értelmeztem akkor nagyon félre, kíváncsi lennék mások véleményre is..
13/16 anonim válasza:
Egyébként még a Gummo (1997) c. filmet is ajánlom kérdező
14/16 anonim válasza:
Egyébként azt az állításomat tényleg vissza kell vonnom, hogy nincs vígjáték fekete humorral
15/16 anonim válasza:
Nekem például A Homár c. filmet sokkal nyomasztóbb volt végig ülni mint a három oriasplakatot.
16/16 anonim válasza:
Most láttam a Cold Pursuit filmet. Ez egy akció film. Elég sok fekete humor van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!