Olyan vígjátékot keresek amiben a fekete humor dominál. Ajánlanátok ilyen filmeket?
Figyelt kérdés
És nem a fing benne a vicc, vagy hogy egy férfi női ruhát hord...2019. jún. 5. 20:09
2/16 anonim válasza:
A zöld hentesek
Ádám almái
Gengszterek fogadója
Becstelen Brigantyk
Django elszabadul
A homár
Pain & Gain
Haverok fegyverben
A tanú
Liza a rókatündér
A boldogságtól ordítani
Dr Strangelove
Sztálin halála
3/16 anonim válasza:
A hét pszichopata és a si-cu (2012)
Otthon, véres otthon (1997)
A százéves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt (2013)
4/16 anonim válasza:
Black books sorozat
Brickleberry Sorozat
Film:
Grosse Pointe Blank!!
Deadpool
5/16 anonim válasza:
In Bruges
A gárdista (nekem egyik kedvencem - ezt mondjuk lehet nem kéne hirdetni)
Kick-ass
DR. Strangelove
Ez egy jó lista : [link]
6/16 anonim válasza:
Három óriásplakát ebbing határában :)
7/16 anonim válasza:
Három óriásplakát az dráma. Nem vígjáték. Sőt! Még csak nem is a könnyed szórakoztatás a célja, hanem komoly mondanivaló elhintése és a néző gondolkodásra bírása.
Nagyon jó film és elég sötét humor van benne. De más kategória.
9/16 anonim válasza:
rég nevettem olyan jót filmen mostanában mint a három óriásplakáton :) talán a hunter for wilderpeople tudott utoljára így szórakoztatni és megérinteni egyben. szóval én bátran ajánlom, ha egy jó kikapcsolódásra vágyik válik. tény hogy nem vígjáték, de helyenként szerintem nagyon nagyon szórakoztató volt, és persze elgondolkodtató. mellesleg remek példája annak, hogy így is lehet használni a fekete humort. btw általában a fekete humort nem vígjátékokban szokták használni, ezért fekete humor :) szóval nem a válaszommal volt alapvetően probléma, hanem a kérdéssel
10/16 anonim válasza:
*hunt for the wilderpeople, *vágyik valaki xd bocsi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!