Hogyan tudnám beindítani pályafutásomat a Disney-nél?
Ha kijutottam Amerikába a cserediák programnak köszönhetően egy évre Los Angeles környékére, hogyan tudnám megmutatni magam a Disney-nek? Ez hogyan megy?
Csak akkor tudom, ha lesz valamilyen meghallgatás, amire elmegyek, vagy enélkül is el tudom érni, hogy észrevegyenek?
17 éves lány vagyok jó angollal, versenyszerűen éneklek és színészkedek. Tudom, valószínűleg alig van rá esély, hogy bármi legyen a színészi karrieremből, de mit gondoltok? Az is írhat, aki nem nagyon ért ezekhez a dolgokhoz, bármivel kapcsolatban várom a véleményeket.
Az életben minden kitartás dolga.. Meg persze szerencse. Ha te semmikép nem adod fel, és tényleg tehetséges vagy, akkor simán lehet belőled színész, csak NE ADD FEL! Ha nem is leszel világhírű, de Magyarországon összejöhet valami kisebb.
Sok sikert!
Ohh, de jó nektek!!!
Sok sikert, lényeg, h ne add fel, legyél kitartó!!!
Köszi mindenkinek, nem számítottam rá, hogy ennyien válaszoltok.
Még nem a következő tanévben sajnos, hanem a 2011/12-esben. Még várnom kell egy évet.. :S:S
De jobb szeretek előre tervezni. :)
Ha lesz valami, és nem felejtem el, akkor írok privibe. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!