Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit gondoltok az Amerikai...

Mit gondoltok az Amerikai Horror Sztoriról?

Figyelt kérdés
Én nagyo szeretem de érdekelne mások véleménye is. Mennyire tartjátok ijesztőnek? Kort is írjatok. Illetve hány éves kortól ajánlanátok?♡

2019. máj. 28. 20:05
 1/8 anonim ***** válasza:
57%
Azt hogy nem egészség kategóriába való.
2019. máj. 28. 20:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Rossz kategória XD én is birom bár nem mindegyik évadát

Nekem kissé para, de én amúgy is félős fajta vagyok. Szerintem 16 éves kortól nézhető, már ha valaki bírja a műfajt

20L

2019. máj. 28. 20:18
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen, rajöttem, rossz kategória bocsi Xdd. nem direkt volt. Köszi az eddigi válaszokat:) én 13 évesen kezdtem el nézni, már akkor is imádtam. Nem igazán félek a horroroktól. De nagyon meglepődtem, hogy elvileg 18-as besorolású, nekem meg 13 évesen a kedvenc sorozatom volt
2019. máj. 28. 21:38
 4/8 anonim ***** válasza:
58%
1.évad eleje még úgy ahogy tetszett de a vége már nem a 4.évad még jó szerintem a többi viszont nagyon unalmas.
2019. máj. 28. 21:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Minden évadnál eljátsszák, hogy hatalmas lendülettel indul és belevág a nagy koncepcióval felvezetett sztoriba, majd a közepére az egész leül és valami hülyeséggel ér véget úgy, hogy az elején lévő történteket semmibe veszik, elvágják. Közben a nézőből csinálnak hülyét, hogy az első 4 részen át tartó nagy rejtélyt és paráztatást végig a főszereplők csinálták egymás ellen, majd az 5. résztől kezdve úgy viselkednek mintha meg sem történt volna az addigi cselekmény. Ezektől függetlenül én szeretem, de mindig csalódás mikor újra és újra eljátsszák ezeket.
2019. máj. 29. 13:26
 6/8 anonim ***** válasza:

Az első és a második évadot élveztem. 18-as karika ide vagy oda, a harmadik évadot tiniknek szánták és ez maximálisan látszik is rajta.

Azóta mélyrepülés. Kusza, átgondolatlan történetvezetés, elvarratlan szálak, orbitális közhelyek (lásd. freak show). A karakterek az esetek túlnyomó többségében nem fognak meg és az évadok összemosása sem jött be. Szeretném őket szeretni, de nem megy :( Nagyon jó viszont a zenéje és nagyon-nagyon szép vizuálisan. Emiatt minden évben belekezdek, aztán vagy kaszálom nagy nem.

2019. máj. 29. 23:08
 7/8 anonim ***** válasza:

Első 2 évada nagyon jó volt, jött a 3. borzalmasan csalódtam, aztán a 4. amitől már kábább kaszáltam.

De olvastam sokat az 5. évadról, hogy hátha, de láttam, hogy mindenki már csak temeti.

Azóta meg már nem is érdekel.

2019. jún. 14. 17:59
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Pedig azóta egész jók az évadok. Mivel antológia, így nem is kellene számítani annak hogy az egyik évad gyengébb, mert minden évad más történet.
2019. jún. 14. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!