Ti mikor sírtatok a Végjáték alatt?
Figyelt kérdés
Kicsit hülye kérdés, de tígy mikor kezdtetek el sírni a film alatt, és szerintetek melyik volt a legjobb EPIC ebb rész?2019. máj. 27. 14:55
2/9 anonim válasza:
Egyszer se, valahogy engem nem hatott meg a film, pedig egyébként nagyon tetszett. Talán Tony csettintése a végén volt a leghatásosabb jelenet.
3/9 anonim válasza:
Miután kijöttem a moziból és berögzült, hogy mennyire gyenge volt a 10 év lezárása.
4/9 anonim válasza:
Egyszer sem, bár Tony halálakor azért picit elszorult a torkom.
6/9 anonim válasza:
Tony halálától a végéig, és még utána is...
7/9 anonim válasza:
Nem sírtam, de mindkét alkalommal elszontyolodtam amikor Thanos meghalt. A legepicebb rész meg egyértelműen a végső csata.
8/9 anonim válasza:
Fekete özvegy halálánál főleg, vasember halálánál csak bekönyeztem. A legepicebb rész az, amikor mindegyik hős egybegyűl.
9/9 anonim válasza:
Hmm hol is kezdjem.
Ahogy Tony hazaér a földre(itt csak könnyeztem) , amikor visszajönnek a többi szereplők, főleg Peter Parker hatott meg, mert amikor csak ő volt a képernyőn én így wtf ezaaaaaz. De a többiek miatt is ah, nagyon érzelmes volt.
Tony halála. Nagyon szomorú volt, még most is amikor meglátom azt a jelenetet akkor is elkezdek sírni.
Natasha halála. Amikor a lányok mennek előre a kesztyűvel. Amikor Stevenek mondja Sam, hogy a bal oldalon (vagy valami ilyesmi, angolul on your left de magyarul idk, bal oldalon? Nézz a bal oldalra?).
Az epic jelenet egyértelműen a csata volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!