A mánia idegesít, de pl én nagyon szeretem a könyv és filmváltozatot is. Tetszik a vámpír-vérfarkas ellentét és a vámpír-ember kapcsolat. Sok emóció van benne. Szval sztem tök jó dolog, és nem rosz ha vki szereti meg az sem ha nem. De a mánia kicsit idegesít, de a túlzott fújjogás is mivel alapjáraton nem rossz történet.
2010. aug. 3. 22:07
12/20 anonim válasza:
A könyveket nagyon imádom, kivéve talán a 4. részt. Az tetszett legkevésbé. A mániáról csak annyit, hogy nem vagyok benne biztos, hogy azok teszik mániává, akik szeretik és élvezik a történetet. Hanem azok, akik folyamatosan ellene beszélnek, hogy mekkora marhaság. Az is egyfajta mánia. Nevezhetném megrögzöttségnek is. Sosem értettem, hogy minek olyan dologgal foglalkozni, ami távol áll tőlem és nem érdekel. Nem szeretem a háborús filmeket vagy könyveket, de mégsem járkálok olyan fórumokra, ahol az a téma, hogy szeretik. Ahhoz kell egyfajta alap intelligencia, hogy el tudjuk fogadni azt, amit más szeret. Sokakban nincs meg ez a képesség. Engem nem zavar, ha valaki rajong valaki valamiért, ha esetleg olyan dolog, amit én nem kedvelek, akkor sem. Inkább olvassanak a tinik és merüljenek el a képzeletükben, mint kocsmákba és bulikba járkáljanak és összefeküdjenek mindenkivel. Szerintem jobb, ha olvasnak. Nyugodtan pocskondiázzon, aki szerint hülyeség, de én így látom. L/24
2010. aug. 6. 20:03
13/20 A kérdező kommentje:
A legutolsó válaszadónak válasza nagyon szimpatikus:)
2010. aug. 6. 20:12
14/20 anonim válasza:
Köszönöm! Csak leírtam, ahogy gondolom meg amit érzek:)
2010. aug. 6. 20:24
15/20 anonim válasza:
Én imádom a Twilight Saga-t. Nagyszerű a könyv és a film is. Mindegyik rész. Viszont a színészek majmolásával nem értek egyet. Nagyon jó színészek, elismerem, de nem kéne sikoltozni és sírni értük. Ezt elég szánalmasnak tartom. Ők is csak emberek és az előbb leírtakat követő hü**ék miatt nem lehet normális magánéletük.
2010. aug. 6. 20:51
16/20 anonim válasza:
Én is imádom mind a 3 részét!:)
Könyvbe is nagyon jók és persze filmbe is.
Van olyan ember aki ezt szereti van aki mást.
Az emberek változóak...nem tudom mért kell a másikat le pocskondiáznia amiatt,hogy rajong valami iránt vagy szeret valamit.
2010. aug. 6. 21:21
17/20 anonim válasza:
én a könyvet nagyon szeretem de a film- és a színészek íránti mániát nem tudom megérteni. útálom a színészeket mind a 3at. és h mért utálom őket?! azt meg lehet tudni ha megnézitek a Vampires suck-ot:D
engem nem zavar a mánia csak egyszerűen nem értem.
most voltam a 3. on moziba és végignevettem. ja és az összes olyan csúnya volt benne. az elején belállítják őket "szépnek" aztán olyan rondák. én nem tudom mit szeretnek rajta de ha nekik ettől jobb..
2010. aug. 6. 21:45
18/20 anonim válasza:
elolvastam az első két könyvet, kb. 10x elaludtam a könyv felett. (főleg a new moon-on)
a filmeket megnéztem kb 2x viszonylag jól sikerültek, de szerintem annyira magas a színvonaluk, mint amennyire próbálják feltüntetni.
illetve sajnos néhány szereplőnek a megjelenése sem annyira esztétikus, mint ahogy azt elvárhatnánk egy ilyen filmtől..
2010. aug. 7. 01:51
19/20 anonim válasza:
Elegem van belőle.
2010. aug. 7. 11:31
20/20 anonim válasza:
Egyet értek az egyik kommentelővel aki az alőbb azt írta ( most nem szószerint idézem), hogy az Alkonyat útálók váltják ki az igazi Alkonyat mániát, és ezek a bizonyos antiAlkonyatosok már annyira hisztériásan tiltakoznak mind a könyv mind a film ellen hogy az már kezd annyira bosszantani engem hogy jobban megútáltam őket mint a rajongókat. Én személyszerint egyik kategóriához sem vagyok nagyon besorolható. Szeretem az Alkonyat könyveket és filmeket, de nem vagyok egyik tábor megszállotja sem. Nem vagyok őrült rajongó sem pedig hisztériázó tomboló antifan. Én megmaradok a nyugodtabb középúton és így élvezem az életemet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!